Irkçılık karşıtı protestoların ülke geneline yayıldığı ABD'de acilen de fırtına tehlikesi kapıda

Meksika Körfezi baştan başa ilerleyen Cristobal Kasırgası'nın ilerleyen saatlerde ABD'nin Louisiana, Mississippi, Alabama ve Florida eyaletlerini vurması bekleniyor. LOUISINA EYALETİ ETKİLENECEKABD Milli Hava Durumu Servisi, tarafından yapılan açıklamada Meksika Körfezi baştan başa i.

Irkçılık karşıtı protestoların ülke geneline yayıldığı ABD'de acilen de fırtına tehlikesi kapıda

Meksika Körfezi baştan başa ilerleyen Cristobal Kasırgası'nın ilerleyen saatlerde ABD'nin Louisiana, Mississippi, Alabama ve Florida eyaletlerini vurması bekleniyor.

LOUISINA EYALETİ ETKİLENECEK

ABD Milli Hava Durumu Servisi, tarafından yapılan açıklamada Meksika Körfezi baştan başa ilerleyen Cristobal Kasırgası'nın önümüzdeki birkaç saat içinde ülkeyi vurmaya başlayacağını duyurdu. Servis, ilk olarak Louisiana eyaletinin kasırgadan etkileneceğini açıkladı. Servis, hem kasırga nedeni ile sel ve kasırga beklendiğini açıklama etti.

PROTESTOLAR, ÜLKE GENELİNE YAYILDI

46 yaşındaki George Floyd'un geçen hafta pazartesi günü dolandırıcılık şüphesiyle Minneapolis'te polisler göre gözaltına alınırken bir polisin uzun vakit ensesine diziyle basması sonucu hayatını kaybetmesi, ülkede siyahilere karşın polis şiddeti ve ırkçılık tartışmalarını her tarafta alevlendirmişti.

Protestolar, olayların başladığı Minneapolis'ten ülke genelinde öyle çok kente sıçramış, çoğu eyalette ulusal muhafızlar görevlendirilmişti.

Irkçılık karşıtı protestoların ülke geneline yayıldığı ABD'de şimdi de kasırga tehlikesi kapıda

Kaynak: İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER