İstanbul'dan Hafta Sonu Manzaraları: Sahiller ve Parklar Doldu, Sosyal Uzaklık Yine Hiçe Sayıldı

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte Kadıköy'de Moda ve Caddebostan Sahili'nde ve Şişli'de Maçka Parkı'nda hafta sonu yoğunluğu yaşandı. 1 Haziran'dan itibaren koronavirüs salgını dahilinde alınan kısıtlama tedbirleri.

İstanbul'dan Hafta Sonu Manzaraları: Sahiller ve Parklar Doldu, Sosyal Uzaklık Yine Hiçe Sayıldı

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte Kadıköy'de Moda ve Caddebostan Sahili'nde ve Şişli'de Maçka Parkı'nda hafta sonu yoğunluğu yaşandı.

s-b29bcbb3b7f2a162992eb5de6f4434b0b9c932
1 Haziran'dan itibaren koronavirüs salgını dahilinde alınan kısıtlama tedbirlerinin normalleşme süreciyle birlikte kaldırılması sonrasında vatandaşlar sahillere akın etti.

Kadıköy'deki Moda ve Caddebostan Sahili'nde hafta sonu yoğunluğu yaşandı.

Kadıköy'deki Moda ve Caddebostan Sahili'nde hafta sonu yoğunluğu yaşandı.Kadıköy'deki Moda ve Caddebostan Sahili'nde hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Arkadaşları ve aileleriyle birlikte çimlere oturan vatandaşlar canlı müzik dinleyerek zaman geçirirken bazı vatandaşlarsa yürüyüş yaparak bisiklet sürdü.

Vatandaşların sosyal uzaklık kuralına uymadıkları ve maske takmadıkları görüldü.

s-c71b966d16a8838feeb41ebc9dd002f01dc572

İstiklal Caddesi'ndeki topluluk da salgın öncesi günleri aratmadı

İstiklal Caddesi'ndeki topluluk da salgın öncesi günleri aratmadıİstiklal Caddesi'ndeki topluluk da salgın öncesi günleri aratmadı

Polis anons yaparak vatandaşları uyarmaya çalıştı

s-91a357570c1412a91e4683c2a0be25a7c8a3b7
Öte yanlamasına sahillere akın eden vatandaşlara polis ekipleri “Değerli vatandaşlarımız koronavirüsü ile mücadeleniz devam ediyor. Salgın tehlikesi geçmiş yok, lütfen tedbirlerimize uyarmaya devam edelim" şeklinde anons yaparak uyarıda bulundu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER