İstanbul ve Ankara'da Anaokullarında Uzaktan Eğitim Kararı

İstanbul ve Bursa'nın ardından Ankara'da da 30 Kasım 2020-4 Ocak 2021 arasında resmi anaokulu, anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim-öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi. Milli Eğitim Bakanlığı okulöncesi için uzaktan eğitime geçme kararını il ve ilçe milli .

İstanbul ve Ankara'da Anaokullarında Uzaktan Eğitim Kararı

İstanbul ve Bursa'nın ardından Ankara'da da 30 Kasım 2020-4 Ocak 2021 arasında resmi anaokulu, anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim-öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi.

s-d3a0c751bfdbed2394bb6623b76109a74fcfcf
Milli Eğitim Bakanlığı okulöncesi için uzaktan eğitime geçme kararını il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine bırakmıştı.

İlk karar İstanbul için alındı. İstanbul Valiliği dün resmi anaokulu ve anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitime uzaktan devam edileceğini açıkladı.

Bursa'da da okul öncesi öğrencilerinin haftada beş gün yüz yüze eğitim yerine uzaktan eğitim yapacağı açıklanmıştı.

Ankara Valiliği de kısa bir süre önce açıkladığı kararla uzaktan eğitime geçildiğini bildirdi

Bu haberler de ilginizi çekebilir

CHP'li Vekil Mahir Başarır'ın 'Devletin Ordusu Katar'a Satılmış' Sözleri Tartışma Yarattı - Yumurtalarını Bağışlayarak Bir Kadının Anne Olmasını Sağlamıştı: 14 Yıl Sonra Biyolojik Kızını Kaçırıp İstismar Etti - En Son Borsanın %10'unu Satın Alan Katarlıların Türkiye'ye Yaptığı Yatırımlar
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER