Kadıköy'de 24 katlı binada yangın

Fikirtepe Mahallesi Rüzgar Sokak'taki 24 katlı binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alt katlarda başlayan yangın, kısa sürede dış cephe kaplaması üzerinden binanın en üst katına kadar ulaştı. YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri i.

Kadıköy'de 24 katlı binada yangın

Fikirtepe Mahallesi Rüzgar Sokak'taki 24 katlı binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alt katlarda başlayan yangın, kısa sürede dış cephe kaplaması üzerinden binanın en üst katına kadar ulaştı.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri ile Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Kartal'dan itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alınırken, elektriği kesilen bina ile çevredeki bazı binalar tahliye edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Binada kontroller yapılırken, itfaiyenin içeriden ve dışarıdan soğutma çalışması sürüyor.

İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yangına ilişkin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamada bulundu.

İmamoğlu, açıklamasında, "Kadıköy Fikirtepe Mahallesi’nde yüksek katlı binada çıkan yangın itfaiye ekiplerimiz tarafından kontrol altına alınmıştır. Herhangi bir can kaybı olmadan tahliye işlemi gerçekleştirilmiştir. Yangının çıkış sebebi inceleme sonrasında netleşecektir, geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Kadıköy’de bir binada patlama! Ölü ve yaralılar var

 

Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER