Kasırga yine can aldı: Florida acil durum alarmında

ABD'de Orange İlçe Şerifi Ofisinin açıklamasında, kopan bir elektrik telinin bir erkek ve kadının üzerine düştüğü belirtildi.

Kasırga yine can aldı: Florida acil durum alarmında

ABD'de Orange İlçe Şerifi Ofisinin açıklamasında, kopan bir elektrik telinin bir erkek ve kadının üzerine düştüğü belirtildi. Ardından hastaneye kaldırılan 2 kişinin de can verdiği açıklandı.

67 ilçeye acil durum uyarısı

Florida Valisi Ron DeSantis tarafından kasırga nedeniyle olağanüstü hal bölgesinin sınırlarını genişleterek eyaletteki 67 ilçenin tamamında acil durum ilan etti.

Daha önce sadece 34 ilçede olağanüstü hal ilan eden DeSantis, kasırganın olağanüstü hal bölgesinin sınırlarını genişlettiği ve kuzeybatı Florida'daki etkilerinin boyutundan emin olmadıklarından dolayı, kararın eyaletin tamamını kapsayacağını duyurdu.

Nicole Kasırgası Florida'ya ulaşırken şiddeti azalsa da deniz suyundaki yükselme ve dalgaların güçlenmesi dolayısıyla sahil şeridindeki bazı evler yıkıldı.

Öte yandan Ulusal Kasırga Merkezi, eyaletin kuzeydoğusuna doğru ilerleyen şiddetli fırtınanın Georgia'dan başlayarak önümüzdeki bir iki gün içinde kuzeyde New York'a kadar geniş bir alanı kapsayacağını bildirdi. 

Roslyn Kasırgası, Meksika'yı kategori 3'ten vurdu

 

Bangladeş'te Sitrang Kasırgası için tahliye kararı

 

Julia Kasırgası, Kolombiya'nın adalarında hafif hasar bıraktı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER