Kenan Işık'ın Eşi Beril Işık: 'Söylenenleri Duyuyor, Gözleri ile Konuşabiliyor'

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yıllardır yoğun bakımda ve bilinci kapalı şekilde yaşam savaşı veren sanatçı Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, "Kenan Bey söylenenleri duyuyor.

Kenan Işık'ın Eşi Beril Işık: 'Söylenenleri Duyuyor, Gözleri ile Konuşabiliyor'

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yıllardır yoğun bakımda ve bilinci kapalı şekilde yaşam savaşı veren sanatçı Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, "Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Gözleri ile konuşuyor" dedi.

s-a4ae7b7cd62534ab81bff28a475b8d77181441
Günaydın'dan Yüksek Aytuğ'un haberine göre, Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, usta sunucunun durumu ile ilgili olumlu konuştu. Işık, eşi için "Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Gözleri ile konuşuyor. fakat tepki veremiyor henüz. Yoğun bir biçimde fizyoterapi ve ergoterapi tedavisi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakileri takip edebiliyor" dedi.

'Tekerlekli sandalyesinde bazen tüm gün oturuyor'

s-931eba146800c3b367ae4a5eb5a31a60c6054a
Eşi, Kenan Işık'a ilişkin diğer değişimleri ise şöyle ifade etti:
"Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde bazen tüm gün oturuyor. Vücudunu artık bütünüyle kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu"

Işık, 2014'te geçirdiği beyin kanamasının ardından 6 yıldır tedavi görüyor.

Beyin Kanaması Geçiren ve Yaklaşık Altı Yıldır Bitkisel Hayatta Olan Kenan Işık'ın Sağlık Durumu ve Yaşananlar -

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kavgada Isırılıp Kuduz Tedavisi Gördü, Parmak Kırmaktan Hapsi İstendi - Bakan Koca Açıkladı: İlk Yerli Aşı Kullanıma Hazır - Ankara'da Koronavirüs Paniği! Molozların Arasında Bulunan Atık Tahlil Tüpleri Laboratuvara Götürüldü
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER