Kılıçdaroğlu'ndan Prens Selman, Hanefi Avcı, Nurettin Canikli ve Türk Ocakları Açıklaması

Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun ile eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın rütbelerinin sökülmesine tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Prens Selman, Hanefi Avcı, Nurettin Canikli ve Türk Ocakları Açıklaması

Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun ile eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın rütbelerinin sökülmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, 'Sabri Uzun ve Hanefi Avcı'nın rütbelerini aynen dikeceğiz, aynen iade edeceğiz' dedi.

Türk Ocakları yönetimindeki tartışmalı karar da Kılıçdaroğlu'nun gündemindeydi.

'Senin görevin katilin sofrasına oturmak değil...'

Nurettin Canikli'ye 20 milyon avro tepkisi...

'Biz kul hakkına sahip çıkarız bunlar kul hakkı yerler. Bunlarda devlet kavramı bile yoktur. 15 Temmuz sonrası şirketleri aldılar TMSF'ye devrettiler. Başlarına da birer kayyum atadılar. Sonra piyasada simsarlar dolanmaya başladı. Şu fabrikayı kaça almak istiyorsan ben ayarlarım' diye. Bunlar firma firma gezdiler. Bazıları biz böyle bir rezalete ortak olmayız dediler.Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı... Bir yakınını getirip BOYDAK Holding'e kayyum olarak atıyor. Slovakya'da depo yapmamız lazım diyorlar oraya dünyanın parasını gönderiyorlar. 20 milyon avro gönderiyorlar. Bu deponun sahibi Ertunç Laçiner. Aynı zamanda kayyum. Nurettin Canikli'nin atadığı. Bu para yok şu anda, adam da yok ortada. Canikli hiç konuşmuyor. Buradan Canikli'ye sesleniyorum. Niye konuşmuyorsun? Bu adamı neden koruyorsun?Kayseri Milletvekilimiz Çetin Arık, Binali Yıldırım'a soruyor cevap verilmiş değil hala. Binali Yıldırım bu soruya cevap vermemişse TBMM'yi tanımıyor demektir. Aynı şekilde Fuat Oktay'a da soruyor. Ondan da tık yok. Niçin? Ya bunların hepsi o yolsuzluğun ortağı, üzerine gidemiyorlar.'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER