Kuru Ekmek Tartışmasından 'Ohhh! Paralar PKK'ya Gitmiyor' Sözlerine... 12 Günlük Bütçe Maratonundan Akılda Kalanlar

Meclis Genel Kurulu'nda 12 günlük bütçe mesaisi sert tartışmalarla geçti. İktidar ile muhalefet arasında tansiyon sık sık yükseldi, hakarete varan tartışmalar yaşandı.    Meclis Genel Kurulu'nda 7 Aralık'ta başlayan bütçe görüşmeleri bugün tamamlanıyor.

Kuru Ekmek Tartışmasından 'Ohhh! Paralar PKK'ya Gitmiyor' Sözlerine... 12 Günlük Bütçe Maratonundan Akılda Kalanlar

Meclis Genel Kurulu'nda 12 günlük bütçe mesaisi sert tartışmalarla geçti. İktidar ile muhalefet arasında tansiyon sık sık yükseldi, hakarete varan tartışmalar yaşandı.    s-42cdf9f7d3c63acfdb3bb849a7a1fceff14255
Meclis Genel Kurulu'nda 7 Aralık'ta başlayan bütçe görüşmeleri bugün tamamlanıyor. Bütçe, yapılan son konuşmaların ardından oylamaya sunulacak.12 gün boyunca vekillerin gündem olan tartışma ve konuşmalarını derledik.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: 'Türkiye'de yoksulluk sorun olmaktan çıktı. Refahı paylaşıyoruz'

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: 'Türkiye'de yoksulluk sorun olmaktan çıktı. Refahı paylaşıyoruz'Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: 'Türkiye'de yoksulluk sorun olmaktan çıktı. Refahı paylaşıyoruz'

Detaylar için

Bakan Selçuk: 'Yoksulluk Türkiye İçin Sorun Olmaktan Çıktı' -

HDP'li vekiller için 'Haysiyetsizler' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Ohhh! paralar PKK'ya gitmiyor"

HDP'li vekiller için 'Haysiyetsizler' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Ohhh! paralar PKK'ya gitmiyor"HDP'li vekiller için 'Haysiyetsizler' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Ohhh! paralar PKK'ya gitmiyor"

Detaylar için

Süleyman Soylu'nun 'Oooh Paralar PKK'ya Gitmiyor Oooh' Sözleri Gündem Oldu -

Bağımsız vekil Ahmet Şık'ın Soylu'ya yanıtı

Ahmet Şık'tan Soylu'ya Çok Sert Haysiyet Yanıtı: 'Geçmişte Hakaret Ettiğine, Menfaati İçin Biat Edenlerden Öğreneceğimiz Ders Yok' -

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'nın rulolu konuşması: "Bu listelerde CHP'nin yaptıkları 15 metre, AKP'nin sattıkları 13 metre"

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'nın rulolu konuşması: "Bu listelerde CHP'nin yaptıkları 15 metre, AKP'nin sattıkları 13 metre"CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'nın rulolu konuşması: "Bu listelerde CHP'nin yaptıkları 15 metre, AKP'nin sattıkları 13 metre"

Detaylar için

CHP’li Vekil, 'İşte AKP’nin 18 Yılda Sattıkları' Diyerek 13 Metrelik Liste Açtı -

CHP'li Engin Altay: "Milletin midesine bir şey giriyor, kuru ekmek giriyor" - AKP Milletvekili Şahin Tin: "O zaman aç değildir"

CHP'li Engin Altay: "Milletin midesine bir şey giriyor, kuru ekmek giriyor" - AKP Milletvekili Şahin Tin: "O zaman aç değildir"CHP'li Engin Altay: "Milletin midesine bir şey giriyor, kuru ekmek giriyor" - AKP Milletvekili Şahin Tin: "O zaman aç değildir"

Detaylar için

Engin Altay'ın 'Millet Aç, Milletin Midesine Bir Şey Giriyor, Kuru Ekmek' Sözlerine AKP'li Milletvekilinden Cevap: 'O Zaman Aç Değiller' -

AKP'li Halil Aydoğdu: "Şeriat her şeyin üzerindedir. Şeriat bizim hukukumuzdur"

AKP'li Halil Aydoğdu: "Şeriat her şeyin üzerindedir. Şeriat bizim hukukumuzdur"AKP'li Halil Aydoğdu: "Şeriat her şeyin üzerindedir. Şeriat bizim hukukumuzdur"

Detaylar için

AKP'li Aydoğdu Meclis Kürsüsünden Seslendi: 'Şeriat Bizim Hukukumuzdur ve Her Şeyin Üzerindedir' -

Meclis'in en genç milletvekili AKP'li Rümeysa Kadak: "PKK'yla mücadeleye ayrılmak zorunda kalınan bütçe istihdama ayrılabilseydi 2 milyonun üzerinde genç istihdam edilebilirdi. TOGG gibi 540 otomobil fabrikası daha açılabilirdi"

Meclis'in en genç milletvekili AKP'li Rümeysa Kadak: "PKK'yla mücadeleye ayrılmak zorunda kalınan bütçe istihdama ayrılabilseydi 2 milyonun üzerinde genç istihdam edilebilirdi. TOGG gibi 540 otomobil fabrikası daha açılabilirdi"Meclis'in en genç milletvekili AKP'li Rümeysa Kadak: "PKK'yla mücadeleye ayrılmak zorunda kalınan bütçe istihdama ayrılabilseydi 2 milyonun üzerinde genç istihdam edilebilirdi. TOGG gibi 540 otomobil fabrikası daha açılabilirdi"

Detaylar için

AKP Milletvekili Rümeysa Kadak'ın TBMM'deki Konuşması Sosyal Medyanın Gündeminde -

CHP'li Veli Ağbaba: "Maybach’ı Merkel üretiyor, bizimki biniyor"

CHP'li Veli Ağbaba: "Maybach’ı Merkel üretiyor, bizimki biniyor"CHP'li Veli Ağbaba: "Maybach’ı Merkel üretiyor, bizimki biniyor"

Detaylar için

CHP'li Vekilden Bütçe Eleştirisi: 'Maybach'ı Merkel Üretiyor Bizimki Biniyor, Merkel Alışverişe Minibüsle Gidiyor, Bizim Fakir 3 Bin Kişiyle Cuma Namazına Gidiyor' -

AKP'li Salih Cora: "Akşam yemeğinde hamsi yedim ama Kahramanmaraş milletvekilimiz kabak tatlısını tahinli yedi, onu da es geçmedi" CHP’li Ali Öztunç: "Eğer, ben kabak tatlısı yediysem Allah benim belamı versin"

AKP'li Salih Cora: "Akşam yemeğinde hamsi yedim ama Kahramanmaraş milletvekilimiz kabak tatlısını tahinli yedi, onu da es geçmedi" CHP’li Ali Öztunç: "Eğer, ben kabak tatlısı yediysem Allah benim belamı versin"AKP'li Salih Cora: "Akşam yemeğinde hamsi yedim ama Kahramanmaraş milletvekilimiz kabak tatlısını tahinli yedi, onu da es geçmedi" CHP’li Ali Öztunç: "Eğer, ben kabak tatlısı yediysem Allah benim belamı versin"

TİP Milletvekili Barış Atay: "AKP 18 yıldır işçiye emekçiye gram yararı olmayan bütçeler yapıyor. Bu bütçelerle sadece yandaş firmaları ve holdingleri zengin ediyorlar"

TİP Milletvekili Barış Atay: "AKP 18 yıldır işçiye emekçiye gram yararı olmayan bütçeler yapıyor. Bu bütçelerle sadece yandaş firmaları ve holdingleri zengin ediyorlar"TİP Milletvekili Barış Atay: "AKP 18 yıldır işçiye emekçiye gram yararı olmayan bütçeler yapıyor. Bu bütçelerle sadece yandaş firmaları ve holdingleri zengin ediyorlar"

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Ahmet Kural'a 12 Bin Lira Para Cezası - Psikiyatr Akcan'dan Porno Değerlendirmesi: 'Bağımlılığı Arttı, Tedavisi Zor' - CHP'li Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: 'Bu Franco Özentisi Diktatör Bozuntusuna Milletimiz İlk Sandıkta Geldiği Sandığı Gösterip Geldiği Gibi Gönderecek'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER