Leipzig ile Karşılaşacak Liverpool, Yasak Nedeniyle Almanya'ya Giremiyor

Almanya, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda 16 Şubat’ta Leipzig’e konuk olacak İngiliz temsilcisi Liverpool takımına Kovid-19 tedbirleri sebebiyle ülkeye giriş izni vermedi. Alman Haber Ajansının (DPA) İçişleri Bakanlığına dayandırdığı haberde, Leipzig kulübünü.

Leipzig ile Karşılaşacak Liverpool, Yasak Nedeniyle Almanya'ya Giremiyor

AlmanyaUEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda 16 Şubat’ta Leipzig’e konuk olacak İngiliz temsilcisi Liverpool takımına Kovid-19 tedbirleri sebebiyle ülkeye giriş izni vermedi.

s-e24053085d473b02c7e8a4d1112375fdc65f93
Alman Haber Ajansının (DPA) İçişleri Bakanlığına dayandırdığı haberde, Leipzig kulübünün rakibi Liverpool'un ülkeye girmesi için yaptığı özel talebin Federal Polis Teşkilatı tarafından reddedildiği belirtildi.Bakanlığın Alman hükümeti tarafından bir hafta önce ülkeye girişlere ilişkin kabul ettiği düzenlemenin çok az istisna öngördüğüne işaret ettiği aktarılan haberde Federal Polisin Leipzig kulübüne, söz konusu durumun istisna teşkil etmediğini bildirdiği kaydedildi.

7 ülkeden girişler yasaklanmıştı

s-5e43ccf445f204d0e995e8b1e6a307d8f816ff
Alman hükümeti geçen hafta, mutasyona uğrayarak daha hızlı yayılan Kovid-19 türlerinin yoğun görüldüğü 7 ülkeden gelen yolcuların ülkeye girişini 17 Şubat’a kadar yasaklama kararı almış ve bu listede İngiltere’ye de yer vermişti.Alman basınında yer alan haberlere göre Leipzig takımının, 8 Şubat Pazartesi'ne kadar UEFA’ya karşılaşmanın oynanıp oynanmayacağına ilişkin açıklama yapması gerekiyor.Opsiyonlar arasında karşılaşmanın tarafsız sahada oynanmasının da yer aldığı aktarıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Fahrettin Altun'un Videosuna Destek Mesajları Atan Trollerin İpliğini Pazara Çıkaran Twitter Kullanıcısı - Araştırma Ortaya Çıkardı! Koronavirüs Salgınını En Çok Hangi Yaş Grubu Yayıyor? - DNA'sı Uyumlu Çıktı! Aleyna Çakır'ın Şüpheli Ölümünde Yeni Gelişme
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER