Muhalefetin Sert Tepki Gösterdiği 'Aşılandım' Videosu Yayından Kaldırıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ait "Go Türkiye" platformunun Twitter'da paylaştığı reklam muhalefetin tepkisini çekti.

Muhalefetin Sert Tepki Gösterdiği 'Aşılandım' Videosu Yayından Kaldırıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ait "Go Türkiye" platformunun Twitter'da paylaştığı reklam muhalefetin tepkisini çekti. Reklam kısa bir süre sonra paylaşıldığı hesaptan kaldırıldı.

Muhalefetin Sert Tepki Gösterdiği 'Aşılandım' Videosu Yayından Kaldırıldı!Muhalefetin Sert Tepki Gösterdiği 'Aşılandım' Videosu Yayından Kaldırıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘Go Türkiye’ isimli seyahat rehberi platformu yabancı turistler için hazırladığı bir reklamı paylaştı. Reklamda turizm çalışanlarının İngilizce “Aşılandım”  yazan maskeler taktığı görüldü.

İYİ Parti: Yazıklar olsun

s-291d8f7c3955ac501783d67d5d053e988b92af
Twitter hesabından reklama ait görüntüler paylaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Pandemide sadece çile ve zorluk çektirdiğiniz bu aziz millete, şimdi de utanmadan bunu yaptınız. Yazıklar olsun." dedi.

CHP: Bu nasıl bir rezilliktir?

s-63e003ea76847deded65fcafdaef2f1e1ca653
Reklamı Twitter hesabından paylaşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak da, “Turistin göreceği herkesi aşılayacağız’ diyerek milletle alay etmeniz yetmedi; şimdi ‘aşılandım’ maskeleriyle milleti etiketlemeye mi sıra geldi” diyerek, “Bu nasıl bir rezilliktir?” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kısa bir süre önce “Turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız” ifadesini kullanmış ve gündem olmuştu.

Çavuşoğlu'nun "Turistin Görebileceği Herkesi Aşılayacağız" Sözüne Dokundurarak Güldüren İkinci Sınıf Kişiler -

Sosyal medyada gündem olan video @GoTurkiye hesabından silindi.

s-2e2cb5577baed145d6f6b70ffe6cd644c5fe03

Bunlar da ilginizi çekebilir

Dünyanın En Büyük Kripto Borsası Binance'e Soruşturma - ABD'den Normalleşme Adımı: Aşı Olanlara Maske Zorunluluğu Kalkıyor - HalkTV: 'Soylu, Peker'in İşaret Ettiği Akrabanın Nikâh Şahidi Çıktı'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER