Partililer Özür Bekliyor: Turgut Özal'ın Heykeline Maske Takıldı

Anavatan Partisi Antalya İl Başkanı Alihan Kansu, 8.

Partililer Özür Bekliyor: Turgut Özal'ın Heykeline Maske Takıldı

Anavatan Partisi Antalya İl Başkanı Alihan Kansu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ilçedeki heykeline maske takılmasının kurucu başkanlarının hatırasına saygısızlık olarak gördüklerini ifade ederek, özür beklediklerini açıkladı.

s-ed3c7a67b04552f371585e7ee5a71e73ae453c
Kansu, Side Mahallesi'ndeki Özal‘ın heykelinin önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, heykele maske takılmasına üzüldüklerini söyledi.

"Heykelin yapılış amacını aşmıştır"

s-11e420b34f047aa6feda74178de51c6db07529
AA’nın aktardığına göre maskeyi bölgede yürüyüş yapan bir kişinin taktığı bilgisine ulaştıklarını ifade eden Kansu, "Bazı haberlerde maskenin salgına karşı farkındalık oluşturmak için takıldığı belirtiliyor. Heykeline maske takılması partimizin kurucusu ve cumhurbaşkanımızın anısına ve hatırasına yapılan bir saygısızlıktır. Takılan maske farkındalığı ve heykelin yapılış amacını aşmıştır" diye konuştu.

Heykele maske takılmasına üzüldüklerini aktaran Kansu, şiddetle kınadıklarını, yapan kişiden özür beklediklerini kaydetti.

200 Yıl Sonra Bir İlk! ABD Kongresi Bu Tarihi Günde Neler Yaşandı? - Sultanbeyli'de Korkunç Olay! Önce Karısını Rehin Aldı, Sonra Öldürdü - Havai Fişek Fabrikası Patlamasında Ölen İşçinin Yakını: 'Bu Ülkede Parası Olan 3 Gün Hapis Yatıp Çıkmayacak'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER