Reuters: Binali Yıldırım, Ekonomiden Sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Olabilir

Reuters haber ajansı AKP'den üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, Binali Yıldırım'ın ekonomiden sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağını ileri sürdü. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam Instagram hesabından beklenmedik bir şekilde istifasını aç.

Reuters: Binali Yıldırım, Ekonomiden Sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Olabilir

Reuters haber ajansı AKP'den üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, Binali Yıldırım'ın ekonomiden sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağını ileri sürdü.

s-7ebeb527190b1817a3266f82b2c7b9767d568d
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam Instagram hesabından beklenmedik bir şekilde istifasını açıklamıştı.İstifa açıklamasının üzerinden 17 saatten uzun bir süre geçmesine rağmen henüz Bakanlıktan veya Cumhurbaşkanlığından resmi bir açıklama yapılmadı.

Reuters'tan Binali Yıldırım iddiası

s-f2281d194d9ecc87f1448dd1f28f2b8665913a
İletişim Başkanlığı'nın istifaya ilişkin açıklaması beklenirken Reuters ismini açıklamadığı AKP'li üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde eski Başbakan Binali Yıldırım’ın ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı olabileceğini iddia etti.

Ayrıca bakınız

Berat Albayrak İstifa Ettiğini Duyurdu - Murat Yetkin'in Yazısından: 'Albayrak'ın "Bu İşe Hiç Girmeseydim" Dediği Konuşuluyor' - 'İstesek Doları Düşürürüz' Demişti: Albayrak'ın İstifası Sonrası Dolar/TL 8.18'e Kadar Geriledi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER