Sedat Peker'i Tehdit Eden 'Hanımağa' Güniz Akkuş'a Operasyon

7 ilde düzenlenen suç örgütü operasyonunda Sedat Peker’i korkutma ettiği videoyla gündeme gelen 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş’un da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. DHA'nın aktardığına tarafından son dönemde organize kabahat örgütü liderleri lehine ve.

Sedat Peker'i Tehdit Eden 'Hanımağa' Güniz Akkuş'a Operasyon

7 ilde düzenlenen suç örgütü operasyonunda Sedat Peker’i korkutma ettiği videoyla gündeme gelen 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş’un da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

s-f397bc6d9b279388b035f24b34856a722adfd6
DHA'nın aktardığına tarafından son dönemde organize kabahat örgütü liderleri lehine ve aleyhine olmak üzere iki grup halinde sosyal medyada paylaşımlarda bulunarak birbirlerini ölümle tehdit eden kişilere yönelik İstanbul merkezli 7 ilde operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 10 birey arasında "Hanımağa" lakabıyla tanınan Güniz Akkuş da yer alıyor."Hijyen" adı bahşedilen operasyonda şu esas kadar 10 kişi gözaltına alındı. Operasyonda tabanca ve kabahat unsurlarının da ele geçirildiği öğrenildi.

'Hanımağa' Güniz Akkuş hakkında bilinenler

Yayınladığı Videoyla Sedat Peker'e Mesaj Gönderen Hanımağa Lakaplı Güniz Akkuş Kimdir Anlatıyoruz! -

"Delikanlı gibi karşıma çık"

s-59eae85d7810f56dacfd934240e472589ec822
Güniz Akkuş, Karadağ'a kaçtığı iddialarını çektiği videolarla yalanlayan ve geçen hafta "Patent Albayrak beni son vermek istiyor" dediği bir video paylaşan Peker'i, çektiği bir video yoluyla korkutma etmişti.Akkuş, Peker'e 'Bana bak Sedat, sana 10 gün müddet veriyorum. Delikanlı gibi karşıma çık. Yoksa reel vatan sevdalıları kardeşim bir gece birden senin ziyaretine gelecek.' demişti.

Son günlerdeki müşterek tehditler için

Sedat Peker, Alaatin Çakıcı ve Hanımağa Güniz Akkuş'un Birbirleri Hakkında Söyledikleri Sert Söylemler
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER