Soylu'dan Saygı Öztürk'ün 'Trabzon Böyle Bir Yükseliş Görmedi' Haberine Tepki: 'Bu Yazı Namussuzluktur'

İçişleri Bakanı Süleyman Asilzade, Ali Ayvazoğlu isimli bir bürokratın kariyerindeki yükselişi kaleme bölge Sözcü yazarı Saygı Öztürk’e tepki göstererek, "Bugünden sonradan bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, itibar celladıd

Soylu'dan Saygı Öztürk'ün 'Trabzon Böyle Bir Yükseliş Görmedi' Haberine Tepki: 'Bu Yazı Namussuzluktur'

İçişleri Bakanı Süleyman Asilzade, Ali Ayvazoğlu isimli bir bürokratın kariyerindeki yükselişi kaleme bölge Sözcü yazarı Saygı Öztürk’e tepki göstererek, "Bugünden sonradan bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, itibar celladıdır" ifadelerini kullandı.

s-fa02da95dbcb824aea9e4f67276d95e44c46c3
Sözcü gazetesinin Ankara temsilcisi Saygı Öztürk, bugün “Trabzon böyle bir yükseliş görmedi” başlıklı bir haber kaleme aldı.

"Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atandı"

s-ae788489640d68bc94cf63e011254e9700de37
“Ali Ayvazoğlu, belediyede emekçi kadrosunda işe başladı. Şu Anda milletvekili olan Bahar Ayvazoğlu ile evlendi. Gerisinde özel kalem müdürü oldu. Sonradan da Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atandı” ifadelerinin yer aldığı haberde Ayvazoğlu’nun kariyerindeki yükselişe uyarı çekildi.

"Bahar Hanım ahlaklı, erdemli bir kadındır"

Asilzade da Twitter hesabından Öztürk'ün haberine tepki göstererek paylaştığı mesajda “İnsanlık görevimi yapıyorum” diyerek şunları yazdı:"İnsanlık görevimi yapıyorum. Hürmet Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde benzer namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır"
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER