TEMA Vakfı'nın Fidan Bağışını Reddettiği Cengiz Holding: 'Kamuoyunun Takdirine Bırakıyoruz'

TEMA Vakfı, fidan bağışı kampanyasında Cengiz Holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin TL'lik bağışını reddetti. Cengiz Holding ise yaptığı açıklamada "Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" dedi. TEMA Vakfı'nın, doğaya zarar verdiği gerekçesiyle tepki çeken iktidara yakın Ceng.

TEMA Vakfı'nın Fidan Bağışını Reddettiği Cengiz Holding: 'Kamuoyunun Takdirine Bırakıyoruz'

TEMA Vakfı, fidan bağışı kampanyasında Cengiz Holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin TL'lik bağışını reddetti. Cengiz Holding ise yaptığı açıklamada "Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" dedi.

s-caced09e21a78a4b02ebd94fc5f6ebb86b7840
TEMA Vakfı'nın, doğaya zarar verdiği gerekçesiyle tepki çeken iktidara yakın Cengiz Holding'in bağışını reddettiği öne sürülmüştü.

Detaylar

TEMA, Cengiz Holding'in 500 Bin Liralık Fidan Bağışını İade Etti İddiası -

Cengiz Holding'den açıklama: Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz

s-dbc41ffec2bdf91977b2cb486b3121e545fa94
Cengiz Holding, TEMA'nın bağış reddine ilişkin açıklama yaptı.Açıklamada, "Her konuda desteklerimizi yapıyoruz; yapmaya da devam edeceğiz. Böyle bir ortamda; Türkiye'nin her yanı yangınla çevriliyken TEMA'nın bizim bağışımızla ilgili yaptığı açıklamayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" denildi. Ülkenin Güzellikleri Cengiz İnşaat'a Emanet: Yurdun Dört Bir Yanından Doğa Talanı Manzaraları - İkizdere'de Cengiz İnşaat'a Direnen Halka Tehdit İddiası: 'Maaşınızı Keseriz, İşten Atarız...' - TBMM ile Sanayi Bakanlığı'nın 2021 Enerji Alım İhalesini Cengiz Holding Aldı: 17 Milyon TL Ödenecek - 'Garanti Yolcu' Yine Gelmedi: Ankara YHT İçin Cengiz-Kolin-Limak'a 7.5 Milyon Dolar Ödeme Yapılacak! - 18 Yılda 203 Milyar Dolar: Dünyada Kamudan En Çok İhale Alan 10 Şirket İçinde 5 Türk Şirketi Var
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER