TikTok'a yüklenen video sayesinde 2 senedir kayıp olan babasını buldu

Hindistan'da diğer bir köye amaçlamak için gittikten daha sonra kaybolan yaşlı adam, bir polisin çektiği TikTok videosunda görüldü.

TikTok'a yüklenen video sayesinde 2 senedir kayıp olan babasını buldu

Hindistan'da diğer bir köye amaçlamak için gittikten daha sonra kaybolan yaşlı adam, bir polisin çektiği TikTok videosunda görüldü. Görenlerin aileye haber vermesiyle ihtiyar adam 2 yılın gerisinde ailesine kavuştu.

2 BİN KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

BBC'nin haberine kadar, iki yıldır kayıp olan R. Venkateshwarlu, memleketi Telangana'dan 2 bin kilometre uzaklıkta Pencap'ta bir polis memurunun yoksullara yardımı teşvik etmek nedeniyle çekip TikTok'a yüklediği videoda görüldü. Yaşlı adamı ayrım eden bir yakını aileye haber verdi. Aile de babalarına kavuşmak için Pencap emniyetiyle iletişime geçti. Pencap polisi R. Venkateshwarlu'ye ulaşarak yaşlı adamı oğluyla görüntülü görüştürdü. Oğul Telugu, "Birbirimizi gördüğümüzde ikimiz de gözyaşlarına boğulduk." derken,koronavirüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağından ötürü aldığı özel izinle babasını edinmek üzere Pencap'a gittiğini söyledi. Telugu, salı akşamı babasıyla Telangana'daki köylerine döndü.

YAŞLI ADAMIN KAYBOLMA HİKAYESİ

Konuşma ve duyma sorunları olan R. Venkateshwarlu, Nisan 2018'de bir diğer köye hedeflemek için bindiği kamyonda uyuyakaldı, şoför fazla sonra farkına vardığı ihtiyar adamı yol ortasında indirdi. Bilmediği bir yolda yalnız başına kalan R. Venkateshwarlu, eve dönmek için otostop çekti, oysa saatler sonra ters yöne dışarı giden bir kamyona bindiğini anladı. Bu kamyonun şoförünün de Pencap'ın Ludhiana kentinde bıraktığı ihtiyar adam, yöre halkının yardımlarıyla yaşamını sürdürdü. Bu sırada aile R. Venkateshwarlu'yu bulmak için Telangana polisiyle iletişime geçti fakat burada ihtiyar adamın izine rastlanmadı.

Kaynak: AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER