Trabzon'da gergin dakikalar: Bakan salonu terk etti

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği 2022 yılı başarılı gazeteciler ödül töreninde AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya arasında tartışma çıktı.

Trabzon'da gergin dakikalar: Bakan salonu terk etti

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği 2022 yılı başarılı gazeteciler ödül töreninde AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda Karaismailoğlu ve beraberindekiler salonu terk etti.

"O MİLLET PARKINI YENİDEN SAHA YAPACAĞIZ"

Ödül vermek için sahneye çıkan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "Yavuz Selim sahasını yıktılar, millet parkı yaptılar. Biz iktidar olursak o millet parkını yeniden Trabzon Yavuz Selim futbol sahası yapacağız. Buradan söylüyorum; iktidarın 6 günü var. Onlar bunu değiştirebilir. Yoksa 6 gün sonra biz değiştireceğiz" dedi.

"SİYASET YAPIYORSUNUZ"

Kaya, konuşmasının ardından kürsüden inerken ayağa kalkan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kaya'ya "Siyaset yapıyorsunuz" dedi. Karaismailoğlu'nun tepkisinin ardından taraflar arasında tartışma yaşandı.

VALİ İLE BİRLİKTE SALONU TERK ETTİLER

Yaşanan gerginliğin ardından Karaismailoğlu ile birlikte Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ve beraberindeki AK Parti'liler salonu terk etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER