Turkcell’den ekosisteme 26 milyon TL destek

Koronavirüs salgınına aleyhinde ulusal mücadele verilen bugünlerde Turkcell, ekosistemin canlılığını kaybetmemesi amacı ile mart ayında 26 milyon TL'lik dev bir yardım paketi hazırladığını açıkladı.

Turkcell’den ekosisteme 26 milyon TL destek

Koronavirüs salgınına aleyhinde ulusal mücadele verilen bugünlerde Turkcell, ekosistemin canlılığını kaybetmemesi amacı ile mart ayında 26 milyon TL'lik dev bir yardım paketi hazırladığını açıkladı. Bu kapsamda kapatılan AVM mağazaları hâlâ açıkmış gibi yardım sağlanırken, çalışma saatleri kısaltılan mağazalar da desteklendi. Yardım paketi ile mevcut istihdamın korunması amaçlanıyor.

"Bu şiddet günleri fakat el ele vererek aşacağız"
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, "Bu salgın küresel dünyaya ‘birlik olma'nın önemini hatırlatmıştır. Bu güç günleri ama el ele vererek aşacağız. Biz gücümüzü müşterilerimizden ve on binlerce kişiye istihdam sağlayan ekosistemimizden bölge bir şirketiz. O nedenle şirket olarak bu süreçte iş ortaklarımıza ve sahadaki Turkcell elçilerine destek olmayı ve istihdama katkı sağlamayı bir yükümlülük olarak görüyoruz. Kalbimiz 26 yıldır Türkiye için atıyor. Bugüne dek Türkiye ile var olduk. Bu güç günlerde de ülkemizin ve insanımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Aralıksız iletişim için altyapılar yatırımlarına devam
öte yandan 2019 yılında 7 milyar TL'den artı yatırım ile Turkcell 2020 yılında da yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Koronavirüs salgını ile çaba dahilinde vatandaşlar olası olduğunca evlerinde süre geçirirken, şirket de kesintisiz irtibat için altyapı yatırımlarına kesintisiz devam ettiği belirtiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER