Türkiye’de Son Dakika Haberleri

Türkiye’de Son Dakika Haberleri

Türkiye’nin gündeminde son zamanlarda Covid19 ve ekonomik gelişmeler görülüyor. Son dönemde hangi illerde artış fazlalaştı ve ölüm sayında azalma var mı son dakika haberler ve işte detayları.
 

Covid19 Salgında Son Dakika

Dünya sahnesinde 2020 yılının en büyük olaylarından biri olan Covid19 salgını yer alıyor. Bu son dönemde İtalya, Fransa ve son zamanlarda Amerika’da en çok kayıp veren ülkeler arasında yerini almaya başladı. Günün ilerleyen saatlerinde yeni vaka sayıları ve vefat sayıları duyurulmaya başlıyor. Peki dünyanın etkilendiği noktalar neler, hangi ülkeler salgından tamamen kurtulmaya başladı?


Türkiye’de Covid 19 Salgın Haberleri

Türkiye’de son dakika haberleri Covid19 döneminde oldukça sıklaşmaya başladı. Vaka sayısının Mart ile Nisan arasındaki büyük yükselişi ekonomi alanında da sarsılmalara neden olabiliyor. Son dönemde yaşanan yeni olayların, gündem maddelerinin açıklandığı yeni sonuçlara göre vaka sayısı azalmaya başlıyor.

27 Nisan son durum olarak 1 günde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaşmanın tedavi sürecinin oldukça önemli olduğunu gösteren bu süreç, sağlık bakanı Fahrettin Koca tarafından onaylanıyor. Salgında son durum ve yeni gelişmeleri Haber365 üzerinden alabilir, güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.


Türkiye’de Ekonomi Son Dakika

Borsa’nın zirvede olduğu Nisan ayında, kurların etkilenmesinde yine salgın büyük rol oynamaktadır. Son dönem ekonomi haberlerinde, Euro, dolar ve faiz oranları üzerinden yeni gelişmeler sıklıkla yaşanıyor. Türkiye’de yeni ekonomik gelişmeler, son dönem yaşanan Türk lirası düşüş oranları hakkında maliye bakanlığından gelen açıklamalar son dakika olarak anında yayınlanmaktadır.

Ekonomide son durum neler olacak, IMF son durum ve Türkiye bankasındaki yeni atılımlarla ilgili bilgileri haber sitesi üzerinden anında alabilirsiniz.


Türkiye’de Son Dakika Gündem

Dünyanın gündeminde yer alan Kım Jong – Un için düzenlenen cenaze töreni Türkiye ekranlarına da yansıtıldı. Uydu görüntüsüyle şok olan dünya, bu kadar katılımcının olmasına şaşırıyor. Gündem haberleri arasında yer alan bir diğer konu ise ABD’ye yapılan yardımların boyutları. Dünya ve Türkiye gündemindeki detayları öğrenmek için sayfamızı takip etmeniz yeterli olacak, global alandaki bütün gelişmeleri tek tıkla öğrenebileceksiniz.

Türkiye’deki ilk plazma tedavisinin sonuçları, gündemde 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma ile ilgili haberler yer aldığı bu son günlerde yeni gelişmeler sonucunda bizleri neler bekliyor? Hepsi son dakika gündem haberleriyle anında yayında olacaktır.


Dünya’da Son Dakika Gelişmeleri

Dünya’da ve Türkiye’de beklenmedik bir şekilde büyük etkiler bırakmakta olan salgın, yeni gelişmelerin durmak bilmediği son dakika haberli üzerinden günce olarak veriliyor. Dünya’daki gelişmelerle ilgili bilim insanları ve ekonomistlerin görüşleri neler, dünyada büyük bir değişim olacak mı? İtalya’da vefat sayısı ve Amerika’da son durum üzerinden bütün gelişmeleri haber sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz. Dünya’da büyük bir dönüm noktası yaşanıyor, bu değişimde kimlerin rol aldığını an an yayınlıyoruz.


Türkiye’de Sokağa Çıkma Yasağı

Türkiye’de sokağa çıkma yasağındaki son açıklamalar ile ilgili bilgilendirmeler son dakika haberleri olarak sunulmaktadır. Hafta sonu yasağındaki kriterler hakkında yeni gelişmeler bizi bekliyor olabilir. Özellikle vaka sayısının azalmasıyla Türkiye’de sokağa çıkma sayısının artması, bilim kurulu tarafından yeni değişimlerin olmasına neden olabilecek.

Son dakika sokağa çıkma haberleri ve yeni gelişmelerle ilgili bilim kurulu, Cumhurbaşkanlığı ve halkın görüşleri neler? Salgın’da dünya gündeminde olanlar ve yeni gelişmeler için site üzerinden en yeni haberleri alabilirsiniz. Son yardım gelişmeleri, vaka sayısı ve vefat sayısı üzerine gerçekleşmekte olan bütün güncel gelişmelerle yeni gündem maddeleri sizi bekliyor olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER