Üç Çocuk Saatlerce Kayboldu: İzmir’de Anaokulunda Skandal

Bitkin bir halde bulundular Olay 21 Haziran Salı günü İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydana geldi.

Üç Çocuk Saatlerce Kayboldu: İzmir’de Anaokulunda Skandal

Bitkin bir halde bulundular

Olay 21 Haziran Salı günü İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Anaokulunda eğitim gören üç öğrenci, kayıplara karıştı. Beş yaşında bulunan öğrencilerden haber alınamazken, yaklaşık üç saat sonra okuldan üç kilometre uzakta bitkin halde bulundular.

‘Bizden sakladılar’

İHA’nın servis ettiği habere göre, kaybolan çocuklardan birinin annesi olan Deniz Can Sunkur, okul yönetiminin olayı kendilerinden sakladığını ifade etti.Üzüntülü annenin açıklamaları şu şekilde;'Çocuklar sabah 11.30 gibi kaybolmuşlar. Biz de anaokulunun üst katında oturuyoruz ve anaokulu yetkilileri üst kata çıkarak evimize geliyorlar. Diğer çocuğuma bakan anneme, üst kata çıkan çocuk olup olmadığını soruyorlar. Annem de o esnada şüphelenerek beni aradı. Annem ne olduğunu sorduğunda da bir çocuğun kaybolduğunu söylemişler.'

‘Cesetleri elimize aldığımızda mı söyleyeceklerdi!’

Çocukların kayıp oldukları 3 saatlik zaman dilimi içerisinde başlarına kötü bir şey gelebilme ihtimali olduğunun altını çizen Sunkur, 'Sıcaktan bunalıp üstlerini çıkartmışlar. Bu çocuklar kötü niyetli birisinin eline geçebilirdi, trafik kazasına kurban gidebilirlerdi. Bu kadar sorumsuzluk olamaz, bize anında haber vermeleri gerekiyordu. Biz çocuklarımızın cesetlerini elimize aldığımızda mı haber vereceklerdi?' dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER