UMH birlikleri, darbeci Hafter'in sağ kolu General Tantoush'u yakaladı

Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'in en kayda değer generallerinden olarak bilinen Ömer Tantoush, Ulusal Mutabakat Hükümeti birlikleri tarafından yakalandı. EVDE SAKLANIRKEN YAKALANDIGayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'in, Birleşik M.

UMH birlikleri, darbeci Hafter'in sağ kolu General Tantoush'u yakaladı

Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'in en kayda değer generallerinden olarak bilinen Ömer Tantoush, Ulusal Mutabakat Hükümeti birlikleri tarafından yakalandı.

EVDE SAKLANIRKEN YAKALANDI

Gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'in, Birleşik Milletler (BM) nezdindeki meşru temsilcisi UMH ordusu aleyhinde aldığı tekrar tekrar yenilgilere bir yenisi daha eklendi. Hafter'in en manâlı generallerinden olarak tanıdık Ömer Tantoush, saklandığı Verşifana bölgesindeki bir evde, UMH birlikleri kadar yakalandı. General Ömer Tantoush, Hafter'e alt birliklerin Batı Operasyon Odası'nın komutanıydı.

UMH birlikleri, darbeci Hafter'in sağ kolu General Tantoush'u yakaladıÖmer TantoushUMH birlikleri, darbeci Hafter'in sağ kolu General Tantoush'u yakaladı

Kaynak: DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER