Vebitcoin'in CEO'su İlker Baş Tutuklandı

MASAK tarafından tüm finansal kuruluşlardaki hesaplarına bloke konulan Vebitcoin'in gözaltına alınan CEO'su İlker Baş tutuklandı. Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin’in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan ve polisteki işlemlerinin .

Vebitcoin'in CEO'su İlker Baş Tutuklandı

MASAK tarafından tüm finansal kuruluşlardaki hesaplarına bloke konulan Vebitcoin'in gözaltına alınan CEO'su İlker Baş tutuklandı.

s-b5dd1e6ae7f760c1c52809a3ff2c11b96d0f03
Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin’in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan ve polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şirketin ‘Baron’ lakaplı CEO’su İlker Baş, ‘Hanımağa’ lakaplı eşi Güliz Baş ile şirketin çalışanları Berkay B., ve Aykut E., savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle Nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

İlker Baş, Sulh Ceza Hakimliği’ndeki ifadesinin ardından tutuklandı. Diğer 3 şüphelinin ise ifadelerinin sürdüğü öğrenildi.

s-3f5934402667670d9ddb8397f1b3ccd4ca92cf
Pınar Gültekin'in Katili Cemal Metin Avcı'dan İğrenç Savunma: 'Benimle Zorla Birlikte Olan Bir Eskorttu' - Sifil'in 'Gizemli' İngilizden Aldığı Başörtülü Eğitim Önerisi: 'Beyin Uygun Sıcaklığa Ulaşınca İyi Çalışır' - Avrupa'da Yine Birinciyiz: Türkiye, Avrupa'dan 659 Bin 960 Ton Plastik Çöp Satın Aldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER