Vodafone’dan ‘Dijital İş Ortağım’ programı ile KOBİ’lere destek

 Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin moderatörlüğünde gerçekleştirilen ilk programda GittiGidiyor Genel Müdürü, eBay MENA Alan Direktörü ve TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Öget Kantarcı, salgın sürecinde yaşanan değişimi, bunun tüketiciye y.

Vodafone’dan ‘Dijital İş Ortağım’ programı ile KOBİ’lere destek

 Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin moderatörlüğünde gerçekleştirilen ilk programda GittiGidiyor Genel Müdürü, eBay MENA Alan Direktörü ve TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Öget Kantarcı, salgın sürecinde yaşanan değişimi, bunun tüketiciye yansımalarını ve KOBİ'ler için e-ticaretin sunduğu potansiyeli değerlendirdi.

İşletmelerin dijital meslek ortağı Vodafone Business, Dijital İş Ortağım Programı ile büyük işletmelerin, KOBİ'lerin dijitalleşme yolculuklarına ilham olmasını hedefliyor. Dijital İş Ortağım Programı KOBİ'lerin faaliyetlerini aralıksız ve tehlikesiz bir şekilde sürdürmeleri için çözümler sunarken koronavirüs salgını yüzünden değişen meslek yapış şekilleri ve yeni süreçteki fırsatlar da ile anlatılıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin moderatörlüğünde gerçekleştirilen Dijital İş Ortağım Programı'nın ilk konukları GittiGidiyor Genel Müdürü, eBay MENA Bölge Direktörü ve TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Öget Kantarcı ile Manisa'dan Arçelik-Mondial ve İşbir bayii Güneş Çetin oldu.
Öget Kantarcı, salgın sürecinde e-ticarette yaşanan gelişmeleri, alınan önlemleri ve işletmeler için yeni fırsatları değerlendirirken, Güneş Çetin de KOBİ'ler için dijital platformlardaki pazarlama ve yurt dışına açılabilme imkanlarına ilişkin sorularıyla minik ve orta irtifa işletmelere destek verdi.

Meltem Bakiler Şahin: "Dijitalleşme yolculuklarında KOBİ'lerimizin yanındayız"
Koronavirüs salgınının tüm dünyada hayatı ve meslek yapış şekillerini değiştirdiğini gösteren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, bu süreçte dijitalleşmenin, sürekli ve güvenli bağlantının ne dek manâlı olduğunun görüldüğünü vurguladı.

Bu sürecin asgari hasarla ve en kısa sürede atlatılacağına inandıklarını kaydeden Meltem Bakiler Şahin, şöyle konuştu: "KOBİ'ler Türkiye'de toplam işletmelerin yüzde 99,9'unu oluşturuyor. Türkiye ekonomisinin can damarını yaratıcı KOBİ'lerin, hemencecik her işleyişin sil her yerde yazıldığı geleceğe, hatta bundan böyle bugüne diyebiliriz. Hazırlıklı olmak için acil adımlar atması gerekiyor. Vodafone olarak, tam bu noktada devreye giriyor ve KOBİ'lerimize dijitalleşme yolculuklarında rehberlik ediyoruz. KOBİ ziyaretlerimizi de mevcut koşullara uygun şekilde ayrıntılarıyla dijital ortama geçirdik. Keza vodafone.com.tr içinde müşterilerimizi uzak çalışma ile ilgili bilgilendirmek üzere bir blog oluşturduk. Burada hem uzakta alıştırma ipuçları hem de uzak çalışmaya yardım veren, iş sürekliliğini karşılayan çözümlerimizi paylaşıyoruz. İşletmeler de ilgilendikleri ürünlere internet sitemiz üzerinden uygulama bırakabiliyor. Peşinde herif temsilcimiz işletmelerimizi arayarak ya da sanal ortamda video bağlantısı kurararak ihtiyaçlarını öğreniyor ve o ihtiyaçlara uygun çözümler öneriyor. Bu çözümlerle, işletmelerin evden çalışırken de güvenli ve kesintisiz temas kurmasını, şirket verilerini de koruma aşağı tutmasını sağlıyoruz. Çünkü biliyoruz oysa KOBİ'ler büyürse Türkiye büyür. Vodafone Business olarak bu süreçte işletmelerin dijitalleşme ile ilgili her türlü ihtiyacı için çözüm sunmaya, özellikle uzakta alıştırma ile ilgili ürünlerimizle onlara takviye olmaya devam edeceğiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER