Yarışma

Yarışma


4 yıldan beri İstanbul ' da profesyonel modellik ve zarafet eğitimleri veren Ayça KURU bu yıl ki eylül ayı mankenlik sınıfının finalini Günay Restorantta gerçekleştirdi. 20 mankenlik okulu öğrencisinin ilk podyum deneyimlerini değişik bir koreografi ile juri karşısına sunan Ayça Kuru model adaylarının ilk heyecanlarını da juri üyeleri ile paylaştı. Öğrencilere büyük emeği geçen ortağı Meltem Adıyaman da organizasyona katıldı.

Adeta bir güzellik yarışmasını andıran Ayça Kuru Zarafet ve Mankenlik Okulu finalinde 17 kişilik kuvvetli bir juride vardı.

Jüri üyeleri :Evo's Angels Dijital Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yaşlak ve Başkan Yardımcısı Evrim Yaşlak, Gazeteci Rıza Öziş , Gazeteci Nurcan Sabur, Araf Sinema Filmi (venedik film festivaline katıldı) başrol Taraftarium oyuncusu Barış Hacıhan, Aheste dergisi Hakan Abay, Saberd Ayakkabı Erdinç Uçar, On Numara Production Çağlar Paliç-Yılmaz Dilsiz, Fashion Art Production Mesut Büyüksofuoğlu, Best Model Of The World 2010 1.si Erkan Meriç, Oyuncu Bankası Öznur Kula, Modacı Figen Üntürk modelliğe adım atan öğrencilerin büyük heyecanı ve podyumda onları izleyen Ayça Kuru ve Meltem Adıyaman'ın sevinci gözlerden kaçmadı.

Her ay eğitim vermeyedevam eden Ayça Kuru mezun ettiği öğrencileri modellik dışında dizi ve reklam projelerine de önermektedir.



Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2012, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER