Yük Konteyner ile İlgili

Yük Konteyner ile İlgili

Son yılların en çok tercih edilen konteyner modellerinden olan yük konteyner ekonomik yapısı sayesinde her türden yüklerin kolay bir şekilde taşınmasını sağlar. Yurtiçi ve uluslar arası düzeyinde tercih edilen yük konteynerlerimiz en ekonomik fiyat tarifesine sahiptir. Ürünümüz bu sayede 81 ilimizde yer alan pek çok firmalarımız tarafından yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Yüksek kaliteye sahip olması sayesinde uzun seneler boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Taban kısmı ahşap, duvar kısmı alüminyum levhalar ile kaplı ve tavan kısmı ise çelik saç malzemesinden üretmiş olduğumuz yük konteynerlerimizin her 4 köşesinde de güçlü yapıdaki destekleyici elemanlar yer alıyor. Standart ölçülerden üretmiş olduğumuz bu profesyonel yük taşıma ürünlerimizin kenar alanları ise çelik saç malzemesine sahiptir.

Yük Konteynerlerimiz Ne İşe Yarar?

İşletmenizin ağır yüklerinin pratik bir şekilde nakliye edilmesi açısından kaliteli yük konteyner ürünümüzü tercih edebilirsiniz. Beklentilerinize kusursuz bir şekilde hitap eden bu lider konteynerlerimiz ile yüklerinizi sorunsuz bir şekilde dilediğiniz alana transfer edebilirsiniz. Yük konteynerlerimiz trende, gemide, uçakta ve kamyon aracında gibi birçok farklı türden ulaşım araçlarında kullanabilirsiniz. Yüklerinizin maksimum düzeyde korunmasını sağlayan yük konteynerlerimiz sayesinde ürünlerinizi diğer ülkelere kasaya müdahale etme gereği duymadan hızlı bir şekilde transfer edebilirsiniz.

Yük Konteynerlerimizin Avantajları

Ekonomik fiyata ve sağlam yük nakliye aracı aradığınızda yük konteyner modellerimizi tercih edebilirsiniz. Diğer yük taşıma ürünlerinde yüklerinizin hasar görmesi söz konusu olabiliyor. Ancak yük konteynerlerimiz garanti kapsamında üretildiğinden yüklerinizin herhangi bir zarara maruz kalması söz konusu değildir. Ürünlerimiz geniş bir ebada sahip olduğundan sıradan yük taşıma ürünlerinden farklı olarak yüklerinizi tek seferde taşıyabiliyor. Konteynerlerimiz içerisinde aynı zamanda yükün sabitlenmesi açısından da özel mekanizmalar yer alıyor. Bu sayede yükleriniz herhangi bir sarsıntıya da maruz kalması söz konusu değildir. Yük konteynerlerimiz yüklerinizin pratik bir şekilde boşaltılmasını sağlar. Kolay işçilik hizmeti sunması sayesinde zahmetsiz bir şekilde yük taşıma hizmeti sunuyor.

7/24 Yük Konteyner Siparişi

Firmamızdan günün her saati ve haftanın yedi günü boyunca yük konteyner siparişinizi oluşturabilirsiniz. Firmamız kurumsal web sayfasından yük konteynerlerimizin fiyat listesini inceleyebilirsiniz. Ayrıca acil yük konteynerleri talep etmek istediğinizde de 7/24 aktif olan whatsapp iletişim hattımızdan da bizimle iletişim kurabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER