Vodafone Arama Dökümü Nasıl Alınır? Vodafone Konuşma Nasıl Çıkartılır?

Vodafone hattı kullanıcıları arama geçmişlerine ya da hat kullanım geçmişlerine nasıl ulaşabilir? Arama geçmişini görmek mümkün mü? 

Vodafone Arama Dökümü Nasıl Alınır? Vodafone Konuşma Nasıl Çıkartılır?

Vodafona hattı kullanıcıları arama geçmişlerine ya da hat kullanım geçmişlerine nasıl ulaşabilir? Arama geçmişini görmek mümkün mü? 
Ay sonunda gelen faturalara şaşırdığınız bir dönem mutlaka olmuştur. Bu yüzden; arama, mesajlaşma ve internet paketleriniz beklenenden çok daha kısa bir sürede bittiğinde ya da sahip olduğunuz hattın şüpheli bir kullanımı olduğunu düşündüğünüzde hat dokümanına ulaşmak isteyebilirsiniz. Peki, Vodafone ‘da konuşma ve arama dökümleri nasıl çıkarılır?


Vodafone Kullanım Geçmişi Nasıl Sorgulanır?
Mobil operatörler; yasal sebeplerden dolayı, arama geçmişini 6 aya kadar kayıt altına almak ve bu kayıtları görüntülemek isteyen müşterileri için muhafaza edip paylaşmak zorundadır. Bu durum; yalnızca faturalı hat sahipleri için geçerlidir. Faturasız hat kullanan kişiler ise yalnızca bir aya dönük sorgulama işlemi yapabilirler. Geçmiş kullanımların detayına; yetkili Vodafone bayileri, müşteri hizmetleri ve Self Servis hattı üzerinden ulaşım sağlanabiliyor. Bu alternatifleri aşağıda detaylı bir şekilde açıkladık.
Yetkili Vodafone Bayileri ile Görüşerek Kullanım Geçmişini Öğrenme
Adresinize en yakın Vodafone bayisine gidip kimlik doğrulaması yaparak geriye dönük kullanım geçmişinizi ve arama dökümünüzü alabilirsiniz. Bu hizmetten; yalnızca Vodafone hat sahipleri yararlanabilir. Birinin, bir başkasının yerine işlem yapması söz konusu değildir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER