1959’dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinde 22 defa ikinci olarak “en fazla ikinci olan takım” unvanına açık ara sahip olan hangisidir? Kim Milyoner Olmak İster sorusu…

1959'dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinde 22 kez ikinci olarak "maksimum ikinci olan ekip" unvanına açık ara sahip olan hangisidir? sorusunun yanıtı araştırılıyor.

1959’dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinde 22 defa ikinci olarak “en fazla ikinci olan takım” unvanına açık ara sahip olan hangisidir? Kim Milyoner Olmak İster sorusu…

1959'dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinde 22 kez ikinci olarak "maksimum ikinci olan ekip" unvanına açık ara sahip olan hangisidir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Elde Etmek İster yeniden bir soru ile izleyicilerin merakını uyandırdı. Yarışmacıya şiddet anlar yaşatan sorunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.

1959’dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinde 22 defa ikinci olarak “maksimum ikinci olan takım” unvanına açık ara sahip olan hangisidir? Ekranların sevilen yarışma programı Kim Milyoner Almak İster'de sorulan soru yarışmacıya şiddet anlar yaşattı. Programı izleyenler sorunun yanıtını araştırıyor. İşte yarışmacıya şiddet anlar yaşatan sorunun yanıtı.

1959’dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinde 22 defa ikinci olarak “azami ikinci olan ekip” unvanına açık ara sahip olan hangisidir?

Cevap: Fenerbahçe

KİM MİLYONER EDINMEK İSTER'DE JOKER HAKLARI

1) Telefon Joker Hakkı: Yarışmacının kullanım yaptığı esnada ismini vermiş olduğu 3 arkadaşı içinden dilediği herhangi birini arayıp bahşedilen 30 saniye içinde soru ile ilgili olarak düşünce alabilmektedir.

2) Sanki yarıya Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını seçim etmesi durumunda bilgisayar yanlış olan 2 seçeneği tesadüfen olacak şekilde çıkarır.

3)Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını tercih etmesi durumunda seyircilere verilmiş olan el bilgisayarı ile sorunun yanıt hakkında bir seçimde bulunurlar. Seyircilerin vermiş olduğu bu cevaplar, grafik olarak yarışmacıya yansıtılır.

4) Çift Yanıt Joker Hakkı: Yarışmanın eski bölümlerinden öbür olarak yarışmacıya verilen bu joker hakkı bir uçtan bir uca yarışmacı soruya 2 kere yanıt verme hakkına sahip olmaktadır. aynı zamanda bu joker hakkını kullanan yarışmacılar çekilemez ve yine bu jokeri yalnızca 7. sorudan sonradan kullanım hakkına sahiptirler. bununla birlikte çift yanıtın kullanımı sırasında verilen birincil cevabın yanlış olması durumunda yanıt gri renk kullanılarak gösterilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER