Babil yeni bölüm ne süre yayınlanacak? Babil bu akşam var mı?

Türkiye'de corona virüsü sebebiyle çoğu dizide olduğu gibi Babil dizisinin setleri de feshedilmiş ve yeni bölümler yayınlanamamıştı.

Babil yeni bölüm ne süre yayınlanacak? Babil bu akşam var mı?

Türkiye'de corona virüsü sebebiyle çoğu dizide olduğu gibi Babil dizisinin setleri de feshedilmiş ve yeni bölümler yayınlanamamıştı. Babil dizisinin takipçileri, dizinin yeni bölümünün ne vakit ekranlarda olacağını merak ediyor. Peki, Babil bu akşam var mı? Babil yeni birim ne vakit?

Star TV ekranlarında yayınlanan, acayip konusu ve kadrosundaki manâlı oyuncularla gündeme oturan Babil dizisinin akıbeti merak ediliyor. Dizinin sevenleri ‘Babil yeni bölüm ne vakit' sorusunun cevabını internette aratıyor.

BABİL YENİ BÖLÜM NE SÜRE?

Bu akşam da ekranlarda olmayan Babil dizisinin yeni bölümü hakkında Star TV’den veya dizinin yapımcı şirketinden herhangi bir tanımlama yapılmadı. Oysa ülkemizde corona virüsü ile ilgili çoğu sektörde normalleşme adımları atılıyor. Dizinin yeni bölümlerinin Haziran ayı itibariyle ekranlarda olması bekleniyor.

BABİL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayşe’nin bakımlı kapaklı halleri Mert’in dikkatini çekiyor. İrfan, Eda’yı boşanmaya ikna edebilecek mi? Süleyman, İlay’ı geri kazanabilecek mi? Ayşe’nin polis kimliği açığa çıkacak mı?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER