Benim Adım Melek yeni sezon ne vakit başlayacak? Benim Adım Melek 29. yeni birim ne zaman?

Benim Adım Melek dizisinin takipçileri yeni sezon için heyecanlanmaya başladı.

Benim Adım Melek yeni sezon ne vakit başlayacak? Benim Adım Melek 29. yeni birim ne zaman?

Benim Adım Melek dizisinin takipçileri yeni sezon için heyecanlanmaya başladı. Benim Adım Melek, son olarak 28. bölüm ile ekranlara gelmiş ve pandemi sebebiyle çekimlerine ara vermişti. Peki Benim Adım Melek yeni sezonu ne vakit başlayacak?

TRT1 ekranlarında her çarşamba akşamı yayınlanan Benim Adım Melek dizisi bu hafta da bitmiş bölümüyle ekranlara gelecek. Benim Adım Melek takipçileri dizinin yeni bölümlerinin ve yeni sezonun ne vakit başlayacağını araştırıyor. Çoğu dizide olduğu gibi Benim Adım Melek dizisinin de Eylül ayında yeni sezona başlayacağı tahmin ediliyor.

BENİM ADIM MELEK BU AKŞAM VAR MI?

Benim Adım Melek dizisi bu akşam her yerde bölümüyle saat 20.00'da TRT ekranlarında olacak. Dizinin yeni sezon tarihi netleştiğinde sayfamızda paylaşacağız.

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜM İZLE

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜMDE NE OLDU?

20 yıldır susulanlar bundan böyle konuşulacak. Melek ve Halil'in geçmişle yüzleşmeleri herkesin düzenini değiştirecek. Ünzile'yi sarsan olay ne olacak ve bu olayın arkasında Ünzile nasıl bir karar alacak? Melek ve çocuklar Mithat ve seyranın nişanlanmasını keyifle karşılayacaklar. Yolları Halfeti'ye düşen Cumali ve Seyitali yeniden aleyhinde karşıya gelecekler. Halil'in aşk itirafını okuyan melek gözyaşlarına hakim olamayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER