Bergüzar Korel, 10 yıl önceki kıyafet ve eşyalarla…

Oyuncu Bergüzar Korel, kısa bir vakit önce ikinci defa anne olmuş ve oğlu Han'ı kucağına almanın mutluluğunu yaşamıştı.

Bergüzar Korel, 10 yıl önceki kıyafet ve eşyalarla…

Oyuncu Bergüzar Korel, kısa bir vakit önce ikinci defa anne olmuş ve oğlu Han'ı kucağına almanın mutluluğunu yaşamıştı. Korel sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımla ikinci oğlunun eşyalarının ve kıyafetlerinin büyük bir kısmını birincil oğlundan sakladıklarıyla sağlayacağını açıkladı.

Meslektaşı Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren Bergüzar Korel, bu mutluluğu ikinci bir bebek ile süslemişti. sosyal ağ hesabından doğum sonrası o kadar pozitif paylaşımda bulunmayan Korel bu konudaki sessizliğini kıyafet ve eşyalar üzerinden yaptığı bir paylaşımla bozdu.

Oğlu Han’ın çocuk odası için ağabeyi Ali’nin eşyalarını kullanmaya devam edeceklerini söyleyen Korel aynı zamanda yine ilk çocuğunun kıyafetlerini sakladığını söyledi.

Korel şunları yazdı: “Ne zamandır aklımda 10 yıl önce Ali’mize yaptırdığımız mobilyalarımız hala sapasağlam… Mobilyalarımızda acilen anılarımızla birlikte ikinci yavrumuzu büyütmek çok değerli. Evet 10 yıl kıyafetleri de dahil almak üzere çoğu şeyi sakladım ve hemen hepsini kullanıyorum. Şahane bir his”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER