Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yayınlanacak mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman?

Her hafta perşembe akşamı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yayınlanacak mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman?
Her hafta perşembe akşamı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Diziyi takip edenler ise bu akşam yayınlanacak mı ve yeni bölüm ne zaman gelecek? sorularının yanıtını araştırıyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yayınlanacak mı? İşte merak edilen bütün bu soruların yanıtları...

Her hafta perşembe akşamı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizi takipçileri yeni bölümün bu akşam olup olmadığını araştırmaya başladı. Çok Eskiden Çukurova dizisi diğer çoğu dizide olduğu gibi corona virüsü nedeniyle çekimlerine duraklamak zorunda kaldı. Peki Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA BUGÜN VAR MI?

Son olarak 63. bölüm ile ekranlara gelen Çok Eskiden Çukurova dizisinin yeni bölümü bu akşamki yayınlama akışında da görülmedi. Dizinin yeni birim tarihi hakkında da hemen şimdi bir açıklama bulunmuyor. Çok Eskiden Çukurova yeni birim tarihi belli olduğunda yazımızda sizlere aktaracağız.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 63. BÖLÜM ÖZETİ

Züleyha'nın bitmeyen çilesi!

HÜNKAR TÜM ADANA'YI ARKASINA ALIP NEYE ENGEL OLACAK?

Fekeli, Demir'in oluşturacağı yeni iş anlaşmasını durdurmak ister. Fakat kesinlikle Demir, onu dinlemeyecektir. Şehirde yine kötü niyetli adamların dolaşması, Hünkar'ı da harekete geçirir. Hünkar, bütün Adana ahalisini arkasına toplayarak, büyük kasaba kulübündeki fazla manâlı bir toplantıyı engellemek için harekete geçer. Adana halkı arkada, Hünkar önde, az kalsın Çukurova'nın geleceğine yürürler. Fekeli de, gizli bir kibir ile Hünkar'ı izlemektedir.

ÜZÜM KIZIN OKUL AŞKI

Onca keşmekeş arasında Saniye ve Gaffur, Üzüm'ü okula yazdırmayı unutmuştur. Okula dışarı giden yaşıtlarına gıpta ile bakan Üzüm, derdini keza onlara hem de anneannesi Hünkar'a anlatır. Torunlarının hasreti ile kavrulan Hünkar, Üzüm ile alışverişe çıkar. Hatta Üzüm'e, Demir amcası ile olduğu gibi bir sır verir ve sırrını saklamasını ister.

KONAKTA HEYECANLA BEKLENEN MİSAFİR!

Demir, hala annesine kızgındır. Konak çalışanları da gıklarını çıkarmasalar bile, Demir'i hatalı bulmaktadırlar. Tüm olan biten arasında herkesin ilk olarak benzer fikirle ve umutla beklediği bir konuk gelecektir.

BEHİCE AMACINA ULAŞACAK MI?

Yeminini bozduğunu söyleyerek Züleyha'nın odasına giren Behice, elinde enjektör, üzerinde hemşire kıyafetiyle amacına ulaşabilecek mi? Kapıda bekleyen askerleri de uzaklaştıran Behice, Züleyha kendisini görünce ne yapacak?

YILMAZ GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR MU?

Dizinin 63. Bölümünün en kritik anı ise Yılmaz'a Adnan'ın babası olduğunu söyleyen ve Müjgan'ın okuduğu mektubun ortaya çıkmasıdır. Yılmaz'ın hayatı yeniden bir mektupla mı değişecektir? Yılmaz fiilen iki erkek evladı olduğunu sonunda öğrenebilecek mi?

YORUM EKLE