Biz Böyleyiz filmi Netflix’te yayınlanacak! Biz Böyleyiz oyuncuları kimler, konusu nedir?

Sinemalarda ilk yayınlandığı 10 Ocak 2020 tarihinden itibaren birçok birey, Biz Böyleyiz filmini bambaşka platformlarda yayınlanmasını bekliyordu.

Biz Böyleyiz filmi Netflix’te yayınlanacak! Biz Böyleyiz oyuncuları kimler, konusu nedir?

Sinemalarda ilk yayınlandığı 10 Ocak 2020 tarihinden itibaren birçok birey, Biz Böyleyiz filmini bambaşka platformlarda yayınlanmasını bekliyordu. Beklenen gün geldi ve yapılan açıklamayla Biz Böyleyiz'in Netflix'te yayınlanacağı duyuruldu. İşte Biz Böyleyiz filminin oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler...

Başrollerinde Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Hümeyra ve Özge Özpirinççi gibi isimlerin yer aldığı Biz Böyleyiz filmi bugün Netflix’te yayınlanacak. Sinemalarda 10 Ocak 2020 tarihinde vizyona giren Biz Böyleyiz Avşar Film imzalı ve yönetmen koltuğunda ise Caner Özyurtlu yer alıyor. İşte Biz Böyleyiz filminden ayrıntı…

BİZ BÖYLEYİZ NETFLİX’TE YAYINLANACAK!

10 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda yayınlanan dram komedi türündeki film bugün Netflix Türkiye’de izleyici karşısına çıkacak.

BİZ BÖYLEYİZ OYUNCU KADROSU

Berrak Tüzünataç – Emre
Engin Öztürk – Gökçe
Şebnem Bozoklu – Dolunay
Özge Özpirinçci – Efsun
Meriç Aral – Beril
Boran Kuzum – Emrah
Hümeyra – Nezihe

Foto:Depo

BİZ BÖYLEYİZ KONUSU

Biz Böyleyiz, yıllar daha sonra baştan bir araya gelen bir dost grubunun hikayesini konu ediyor. Çocukluk ve gençlik dönemlerini birlikte geçiren bir grup dost, yetişkinliğe geçmeleriyle birlikte öbür yönlere savrulur. Nezihe’nin ellerinde büyüyen grup, hayatta en değerinde verdikleri birey olan Nezihe’nin rahatsızlandığını öğrendiklerinde büyük bir üzüntüye kapılırlar. Bu süreçte Nezihe’nin yanında olmak isteyen takım, İstanbul’dan Nezihe’nin İzmir’deki evine gider. Birbirlerinden en ince ayrıntısına kadar öbür karakterlere sahip olan arkadaşlar, bu vesileyle birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda kalır. Bu süreç, sürpriz gelişmelerin ve geçmişe karşın hesaplaşmaların yaşanmasına neden olur.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER