Buket Aydın kimdir? Buket Aydın aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Kanal D Belli Başlı Haber sunuculuğundan istifa eden Buket Okumuş, 7 takvim eşi ile tek celsede boşanmasıyla her yerde gündem oldu.

Buket Aydın kimdir? Buket Aydın aslen nerelidir, kaç yaşındadır?
Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Kanal D Belli Başlı Haber sunuculuğundan istifa eden Buket Okumuş, 7 takvim eşi ile tek celsede boşanmasıyla her yerde gündem oldu. 7 yıldır evli olduğu Ece Baykal’dan boşanan Buket Kültürlü’nın kim olduğu internette en çok aratılan konuların başında geliyor. Peki, Buket Açık Fikirli kimdir? Buket Aydın aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte bilinmesi gerekenler…

Haber spikeri Buket Kültürlü, ilk olarak istifasıyla sonradan da boşanmasıyla gündem oldu. Demirören Medya'daki bütün görevlerinden istifa eden Buket Aydınlatılmış, bugün de 7 yıllık eşi Ece Baykal ile tek celsede boşandı. Bu haberler sonrası ‘Buket Aydın kimdir' sorusu internette aratılmaya başlandı. İşte cevaplar…

BUKET AYDIN KİMDİR?

Buket Açık Fikirli, 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitiren Aydınlatılmış, Atilla İlhan’ın şiirleri üstüne yüksek lisans yaptı.

Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim bölge Buket Aydınlatılmış, bir sene bir radyoda haber spikerliği yaptı. Radyo’dan Kanaltürk’e geçiş yapan Aydın, ilk televizyon tecrübesini bu kanalda gerçekleştirdi. Kanaltürk’te spor bülteni ve hafta sonu asıl haber bülteni sunuculuğu görevini yapan Aydın, Kanaltürk’deri TRT Türk kanalına geçti.

TRT Türk’te program sunuculuğu yapmaya başlayan Buket kültürlü, 2011’de NTV’ye transfer oldu. NTV’de haber bülteni sunduktan bir süre sonra “NTV Gece Bülteni Kuşağı’nda” moderatörlük yaptı.

2018 yılında haber sunuculuğu kariyerine Kanal D’de devam eden Buket Kültürlü, En İyi Haber Spikeri, Anadolu Medya, En İyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu, Yılın Kadın Haber Spikeri, Yılın Gece Haberleri Bülteni ödüllerinin sahibi oldu. Buket Kültürlü geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Demirören Medya'daki görevlerinden istifa etti.

Kamuoyunun bilgisine… pic.twitter.com/J5u9RpHzHf

— buket açık fikirli (@buketaydin) May 9, 2020

YORUM EKLE