Buse Varol kimdir? Alişan’ın eşi Buse Varol kaç yaşında?

Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa'da doğdu.

Buse Varol kimdir? Alişan’ın eşi Buse Varol kaç yaşında?

Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa'da doğdu. 2012 yılında Miss Turkey çekicilik yarışmasına da katılan Buse Varol oyunculuk ve modellik de yaptı. Peki Alişan'ın eşi Buse Varol kimdir? Buse Varol kaç yaşında?

Alişan’la evliliği sonrası magazin basının gündemine giren Buse Varol'un hayatı merak konusu oldu. Peki Buse Varol kimdir? Alişan’ın eşi Buse Varol kaç yaşında?

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 25 Mart 1990’da Manisa’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü’nde tamamlayan Varol, 2012’de Miss Turkey Alımlılık Yarışması’nda yer aldı. Yarışmadan daha sonra bir zaman modellik yapan Buse Varol, oyunculuk teklifleri almaya başladı.”Tozlu Yollar” dizisiyle ilk dizi deneyimini yaşamış Varol, “Sevda Kuşun Kanadında”, “Arka Sokaklar”, “Şehrin Melekleri” ve “Kış Güneşi”, “Rüya” gibi öyle çok dizide yer aldı.

Buse Varol, geçtiğimiz yaz aylarında “Fazla Tatlı” programının sunuculuğunu üstlendi. Oysa proje uzun süreli olmadı.

Buse Varol, “Payitaht: Abdülhamid” dizisinde “Mislimelek Sultan” karakterine yaşam veriyor.
2017 yılında “Dostlar Mahallesi” adlı dizide rol almaya başlayan Buse Varol, benzer dizide çalışan rol arkadaşı Alişan ile Mayıs 2018’de hayatını birleştirdi. Buse Varol ve Alişan’ın Burak isminde çocukları oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER