Çukur bugün var mı? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yurt dıştan da manâlı derecede takipçisi olan Çukur dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

Çukur bugün var mı? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Yurt dıştan da manâlı derecede takipçisi olan Çukur dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. 'Çukur'un yeni bölümü ne vakit?' ve 'Çukur bugün var mı? soruları ise izleyicilerin cevabını azami merak ettiği sorular aralarında. İşte diziden son gelişmeler...

Çukur dizisi ekranlara geldiği ilk günden itibaren sevilerek peşine düşüp takip edilen diziler aralarında olmayı başardı. Çukur’un Türkiye haricinde yurt dıştan da büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. Corona virüsü salgını sonrası ise çekimlerine ara veren Çukur dizisinin yeni birim tarihi ise merakla bekleniyor. Peki Çukur bugün var mı? Çukur yeni birim tarihi açıklandı mı?

ÇUKUR BUGÜN VAR MI, YENİ BIRIM NE SÜRE?

Show Tv ekranlarında her hafta pazartesi akşamı yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölüm tarihi demin açıklanmadı. Corona virüsü salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen dizinin oyuncuları geçtiğimiz haftalarda YouTube üzerinden naklen yayın yapmıştı. Bu akşam ise Çukur’un yayınlama saatinde ‘Sağ Salim’ filmi yer alıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

UKUR 3. SEZON 25. BIRIM (92. BÖLÜM) ÖZETİ

Çukur’un 92. Bölümünde; Gazeteci Dikte ve polis Erkan'ın yardımlarıyla Yamaç Koçovalı, Çağatay Erdenet'in sonunu peyderpey getirecek. Ancak bu son Vartolu'nun da bir fedakarlık yapmasını gerektirecek. Yamaç'ın planı işlemeye devam ederken Çağatay'ın adamları yüzünden mağdur durumda kalan Cumali'nin yardımına sürpriz bir ad yetişecek.

Celasun'un Karaca'yla ilgili verdiği data aleyhinde Yamaç'ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olacak. Çağatay'ı oyun dışı bırakan hamle nefesleri keserken Koçovalılar bundan böyle mahallelerini toparlamak için uğraşacak. Ama büyük bir darbe bölge Erdenetler, Koçovalıların peşini bırakmayacak. Arık Böke Erdenet'in gelişiyle artık hem Koçovalılar keza Erdenetler için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

YORUM EKLE