Derya Şensoy: Bu benim bronza çok yakın halim

Corona virüsü nedeniyle evlerinde sürdürdükleri karantinayı normalleşme sürecinde gevşetenler soluğu tatil beldelerinde aldı.

Derya Şensoy: Bu benim bronza çok yakın halim

Corona virüsü nedeniyle evlerinde sürdürdükleri karantinayı normalleşme sürecinde gevşetenler soluğu tatil beldelerinde aldı. Bunlardan biri de Derya Şensoy oldu.

Sosyal Medya hesabından karantina dönemine dair bol bol paylaşımda yer alan ve takipçilerine bu süreci yardımsever bir şekilde değer biçmek adına önerilerde yer alan Derya Şensoy, bir süredir Datça’da güneşin ve denizin tadını çıkartıyor.

Instagram hesabı üzerinden tatilinin nasıl geçtiğine dair paylaşımlarda bulunan Şensoy, takipçilerinden gelen yorumları okuduğunu son paylaşımında gösterdi.

Beyaz bir tene sahip olan Derya Şensoy, yaptığı paylaşımların altına düştüğü “Cümbür Cemaat kendi bronzluğundan sorumluluk sahibi, yanmamı önerenler olmuş, çoktan belirtmekte menfaat görüyorum bu benim bronza fazla yakın halim” notlarıyla ayrıca gülümsetti ayrıca de açık tenli olmanın sonuçları üzerine bir paylaşımda bulunmuş oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER