Ebru Yaşar doğum gününde çöp toplayıp doğayı temizlemiş

Şarkı Ebru Yaşar, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde "Lütfen cümbür cemaat fazla dikkat etsin, çevresini korusun, pak tutsun" dedi.

Ebru Yaşar doğum gününde çöp toplayıp doğayı temizlemiş

Şarkı Ebru Yaşar, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde "Lütfen cümbür cemaat fazla dikkat etsin, çevresini korusun, pak tutsun" dedi. Yaşar, bundan 3 yıl önce doğum gününde çöp toplayarak nasıl mutlu olduğunu anlattı. 

Şarkıcı Ebru Yaşar, ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü' sebebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Instagram'dan yaptığı canlı yayına konuk oldu. Moderatörlüğünü yapımcı ve senarist Birol Güven'in üstlendiği Instagram canlı yayınında Ebru Yaşar, “Doğa ve çevreye karşısında duyarlılığımızın artması için böyle özel günleri fazla önemsiyorum. Keza doğaya ekstra hasar vereceğini düşündüğüm şeylerle ilgili etrafımı uyarırım, çevre bilinci aşılarım. Lütfen cümbür cemaat fazla dikkat etsin, çevresini korusun, pak tutsun” dedi.

DOĞAYI TEMİZLEYİP KORUYOR

Ebru Yaşar, 3 sene önce doğum gününde yaşadığı bir anısı anlattı:  “Bundan üç sene önce ağustos ayında Bodrum koylarında arkadaşlarımızla gezerken baktım ancak bir koy çöp içerisinde; lastik, şişe. ‘Arkadaşlar beni sevindirmek istiyorsanız. Şu koya yanaşalım daima birlikte şunları toplayalım, ben doğum günümü çöp toplayarak anmak istiyorum’ dedim. İndik, ne varsa 10 çuval topladık. Benim için hani evi temizlersin üzerinden büyük bir yük kalkar ya evin ışıl ışıl, pırıl pırıl olur… İşte o aynı zevki ve keyfi yaşadım orada. Ardından topladığım çöpler için belediyeyle irtibata geçtik ve çöpleri 4 gün sonrasında aldırdık.”

Meşhur ad, böyle bir tablo ile karşılaştığında çöpleri toplayarak doğayı elinden geldiğince temizleyerek koruduğunu söyledi.

İLGİLİ HABEREbru Yaşar, İlker Karakaş ile bir araya geldi
Son güncelleme: 15:43 - 07.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER