Exatlon Challenge ne vakit başlayacak? Exatlon Challenge fragmanı yayınlandı!

Acun Ilcalı'nın projelerinden biri olan ve ünlü Youtuber'ların yarıştığı Exatlon Challenge'ın Netflix'te yayınlanma tarihi belli oldu.

Exatlon Challenge ne vakit başlayacak? Exatlon Challenge fragmanı yayınlandı!

Acun Ilcalı'nın projelerinden biri olan ve ünlü Youtuber'ların yarıştığı Exatlon Challenge'ın Netflix'te yayınlanma tarihi belli oldu. Orkun Işıtmak'ın sunuculuğunu yapacağı, binlerce takipçisi olan Youtuberlar'ın kıyasıya uğraş edeceği Exatlon Challenge zorlu parkurlardan oluşan oyunları ile eğlenceli anlara sahne olacak. Peki Exatlon Challenge ne süre başlayacak? Exatlon Challenge nerede yayınlanacak?

Acun Ilıcalı, senelerdir en fazla izlenen müsabaka programı arasında bulunan Survivor'ın arkasında yeni bir proje ile geliyor. Exatlon Challenge Türkiye isimli müsabaka Netflix'te yayınlanacak ve 18 Youtuber yarışacak. Orkun Işıtmak'ın sunuculuğunu oluşturacağı Exatlon Challenge Türkiye'de Doğan Kabak, Aleyna Şen, Buse Plan, Hayrettin, Uras Benlioğlu gibi isimlerin yer aldığı Exatlon Challenge'ın bütün yarışmacılarını ve yayınlama tarihi ile ilgili bilgileri haberimizden görebilirsiniz.

EXATLON CHALLANGE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix’te fragmanı yayınlanmaya başlanan Exatlon Challenge, 3 Temmuz 2020 tarihinden itibaren izleyicilerin karşısına çıkacak.

 

EXATLON CHALLENGE YARIŞMACILARI

Doğan Kabak, Buse Plan, Barışma Erdoğan, Burce Yağmur Karabal, Uras Benlioğlu, Aleyna Neşe Saçan, Dilan Ay, Buğra Kazancı, Favori Demiral, Hayrettin, Mendemur Lemur, Öykü Berkan, Furkan Kaya, Elanur Pat, Furkan Yaman, Dilara Aydın, Oğuzhan Uğur ve Orkun Işıtmak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER