Fırat Tanış’a Eski Sevgilisinden Şok Karar!

İklim Tamkan ile ilişki yaşayan Fırat Tanış’a eski sevgilisi uzaklaştırma kararı aldı.  İşte olayla ilgili ilk detaylar.

Fırat Tanış’a Eski Sevgilisinden Şok Karar!

İklim Tamkan ile ilişki yaşayan Fırat Tanış’a eski sevgilisi uzaklaştırma kararı aldı.  İşte olayla ilgili ilk detaylar.

Türkiye’nin önde gelen oyuncularından Fırat Tanış, geçtiğimiz dönemlerde piyanist İklim Tamkan ile ilişki yaşamıştı. İkili bir dönem beraberliklerini sürdürse de farklı spekülasyonlar gündeme gelmiş ve çift ilişkilerini noktalamıştı. Aradan geçen bir süre sonra ise İklim Tamkan’dan beklenmedik hamle geldi ve Fırat Tanış için Tamkan’ın uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi.

İklim Tamkan Şiddet mi Gördü?

2023’ün Eylül ayında ilişkilerini noktalayan çift, alınan yeni kararla yeniden magazin gündeminde yer aldı. uzaklaştırma kararını İklim Tamkan duyurdu ve açıklama yaptı. Ünlü piyanist açıklamasında “Eylül ayı sonunda beraberliğimi sonlandırdığım Nuri Fırat Tanış’ın ayrılık sonrasında beni, ailemi ve yakınlarımı içine çektiği süregelen ağır psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip sarmalına karşı uzaklaştırma kararı almış bulunuyorum. Yaşadığım bu tecrübe benim için ‘yanlış bir seçimdi’ deyip geçemeyeceğim kadar yıpratıcı ve ürkütücü, sürreal bir hikayeye dönüşmüştür. Maruz kaldığım şiddet sarmalı bana, aileme ve yakın çevreme şu ana dek hiç karşılaşmadığımız, tanık olmadığımız tarifi ve tahmini mümkün olmayan hisler yaşatmış ve bizde derin yaralar açmıştır.” dedi.

Fırat Tanış’a Eski Sevgilisinden Şok Karar!

Açıklamalarıyla birlikte Fırat Tanış’tan psikolojik şiddet gördüğünü öne süren Tamkan sonrasında gözler ünlü oyuncuya çevrildi. Ancak bu konuda henüz Fırat Tanış’tan bir açıklama gelmedi.  “Uzaklaştırma kararının, gördüğüm şiddet sonrasında bozulan ruh ve beden sağlığıma tekrar kavuşma sürecinde önemli bir rol oynayacağına inanıyorum. Şahsın beni maruz bırakmış olduğu eylemler kişilik haklarıma açıkça bir saldırıdır ve Türk Ceza Kanunu kapsamında birden fazla suçun konusunu oluşturabilecek niteliktedir.” diyerek sözlerini noktalayan piyaniste sosyal medyadan büyük destek geldi.

Fırat Tanış kimdir?

Gözler Fırat Tanış’ta!

Konuyla ilgili iddialar ve Tamkan’ın açıklamaları sonrasında ünlü oyuncunun neler söyleyeceği merak ediliyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER