Survivor Sahra’ya Ne Oldu? Sahra Neden Yok?

Survivor All Star’da şok bir ayrılık yaşandı. Bu durumdan haberdar olmayanlar ise Survivor Sahra’ya ne oldu, neden yok sorularını araştırdı.

Survivor Sahra’ya Ne Oldu? Sahra Neden Yok?

Survivor All Star’da şok bir ayrılık yaşandı. Bu durumdan haberdar olmayanlar ise Survivor Sahra’ya ne oldu, neden yok sorularını araştırdı.

Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından Survivor All Star 2024’te zorlu parkurlarda yarışmacılar zorlanıyor. Pek çok isim yarışmaya veda etmek zorunda kalırken dün akşam itibariyle bu isimlere bir yenisi eklendi.

Survivor Sahra Survivor All Star’a Veda Etti

Dün akşam yayınlanan son bölümde Sahra ile ilgili açıklamayı program sunucusu Murat Ceylan’dan geldi. Eleme düellosuna çıkacak isimler arasında yer alan Sahra’nın programdan ayrıldığı belirtildi. Yarışmanın ilk gününden itibaren çeşitli sakatlık ve sağlık sorunları yaşayan Sahra, bu nedenle oyunlarda performans gösteremiyordu. Konseyde adı açıklanan ve eleme adayları arasında yer alan Sahra’nın normal şartlarda dün akşamki bölümde eleme düellosunda yer alması gerekiyordu. Ancak Murat Ceylan’ın açıklamasıyla gerçek ortaya çıktı.

Survivor Sahra Neden Yok?

Murat Ceylan Sahra’nın ayrılığını şu sözlerle duyurdu;

“Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak arkadaşlar Sahra bu akşamki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star’a veda etti. Şartlar çok zor ve biz her bir yarışmacıyı kaybetmek değil kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak elimizden gelenin son safhasına kadar ekip olarak gelsek de Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Bizde saygı duymak zorundayız. Böyle başlamak istemezdik. Esas önemli olan üç adayımızla konuşacağım. Oyun nasıl olacak bunları anlatacağım”  Sahra’nın programdan ayrılmasıyla birlikte mavi takımdan bir kişi eksildi. Eleme adayları yapılan düello sonrasında ise sonuncu olan isim adadan ayrılmadı ve eleme bir sonraki haftaya bırakıldı.

Survivor Sahra’ya Ne Oldu? Sahra Neden Yok?

Ayrılık Sonrası İlk Mesaj

Survivor Sahra ayrılık sonrasında Instagram hesabından ilk paylaşımını yaptı. Paylaşımında sert sözler kullanan Sahra şöyle dedi;

“Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum. N.M.S”


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER