Survivor Birsen’den Survivor Pınar’a Doping Suçlaması!

Survivor’a katılan Survivor Birsen Bekgöz tartışmalara dahil olarak Survivor Pınar Saka hakkında doping iddialarında bulundu.

Survivor Birsen’den Survivor Pınar’a Doping Suçlaması!

Geçtiğimiz sezonlarda Survivor’a katılan Birsen Bekgöz Survivor’daki tartışmalara dahil olarak Survivor Pınar Saka hakkında doping iddialarında bulundu.

Survivor All Star 2024’te çok hareketli bir sezon yaşanırken tartışmalara eski yarışmacılar da dahil olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde ekranlara gelen ve Sema’nın diskalifiye olmasıyla sonuçlanan Sema – Pınar tartışmalarına bir yorum da Survivor’un eski yarışmacısı Birsen Bekgöz’den geldi. Sema’nın doping yaptığına yönelik imalarda bulunan Pınar’a sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Survivor Birsen şok iddialarda bulundu.

“400 metre Türkiye Rekoru benim” Diye Dolaşıyorsun…

Sözlerine olimpiyatlardaki doping olaylarına değinerek başlayan Survivor Birsen, dopingin olimpiyatlarda çok katı kurallar dahilinde kontrol altında tutulduğunu, doping cezasının da kimsenin keyfi kararına göre verilemeyeceğini söyledi. “Atletlerde doping çıkarsa o yarışmacılar men edilir ve doping tespit edildiği süre içerisinde bütün dereceler ve madalyalar silinir. Bu iç çocuk oyuncağı değildir. “ diyerek bu konudaki resmi kuralları hatırlatan Birsen Bekgöz asıl doping yapanın Pınar Saka olduğunu öne sürdü.

Survivor Birsen’den Survivor Pınar’a Doping Suçlaması!

2012 Londra Olimpiyatları’nda katılan Birsen Bekgöz, “Kendi doğrularını kaybetmiş olanlar kendilerini çamura batmış olarak bulurlar. Pınar Saka, ‘400 metre Türkiye Rekoru benim’ diye dolaşıyorsun. İnsanlara göz göre göre yalan söylüyorsun! 400 metre rekorun dopingli çıktığın için iptal edildi ve eski rekortmen olarak bana iade edildi” diyerek Pınar Saka’nın aslında 400 metrede rekor sahibi olmadığını ve doping yaptığı için derecesinin iptal edildiğini öne sürdü.

Bu tartışmalar sonrasında ise Pınar Saka’nın gerçekte neler yaşadığı merak edilmeye başlandı. Pek çok sporcu da Birsen Bekgöz’e destek verdi.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER