Gençliğim Yazık dizisi nerede çekildi?

Bu akşam ATV ekranlarında yayınlama hayatına başlayacak olan Gençliğim Eyvah dizisi, kadrosundaki meşhur oyuncularla uyarı çekiyor.

Gençliğim Yazık dizisi nerede çekildi?

Bu akşam ATV ekranlarında yayınlama hayatına başlayacak olan Gençliğim Eyvah dizisi, kadrosundaki meşhur oyuncularla uyarı çekiyor. Yaz sezonu dizileri aralarında iddialı olan Gençliğim Eyvah dizisinin nerede çekildi internette en çok aratılan konuların başında geliyor. İşte Gençliğim Yazık dizisi ile alakalı bir takım bilgiler…

Işlem Film göre yapılan Gençliğim Yazık dizisinin kadrosunda Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca ve Elif Doğan gibi oyuncular yer alıyor. Sezonun merakla beklenen dizilerinden biri olan Gençliğim Eyvah dizisinde, karşı taraf iki kebapçı dükkanını işleten ve daha sonra mahalleye gelen bir gencin getirdiği resim ile hayatları komple değişen iki kişinin hayatı anlatılıyor.

GENÇLİĞİM YAZIK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gençliğim Yazık dizisinin nerede çekildiği en çok aratılan konuların başında geliyor. Gençliğim Eyvah dizisi, İstanbul'da var olan ve çoğu dizinin de çekimlerinin yapıldığı dizi platolarında çekiliyor. Gençliğim Eyvah dizisi için yayla içinde yeni bir mahalle oluşturulmuş durumda.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER