Polisler, cinsel içerikli film çekilirken stüdyoyu bastı

Ukrayna'nın Nikolayev kentinde, polisler filmleri aratmayan bir operasyona imza attı.

Polisler, cinsel içerikli film çekilirken stüdyoyu bastı

Ukrayna'nın Nikolayev kentinde, polisler filmleri aratmayan bir operasyona imza attı. Üç öbür yerde 70'den pozitif bayan online cinsel içerikli filmlerde rol alıyordu, ortaya meydana çıkan rezalet dudak uçuklattı. Üç vardiya halinde film çeken ve aylık ücret bölge kadınlar, internetteki idare ya da danışmanlık ilanlarından bulunuyordu.

3 AYRI STÜDYOYA BASKIN DÜZENLENDİ

Kapıların kırıldığı, pencerelerden içeri girilen yerler ise, cinsel içerikli film stüdyolarıydı. Yerel medya, üç farklı yere stüdyoya yapılan baskında filmlerde rol bölge 70'den pozitif kadının gözaltına alındığını bildiriyor.

YABANCILAR İÇİN İNTERNETTEN YAYINLANIYORDU

Lokal medyadaki bilgilere göre, söz konusu cinsel içerikli filmler yabancılar için internet üzerinden yayınlanıyordu. Kiralanan stüdyolarda özel ekipmanlar, ışıklar, web kameraları, bilgisayarlar ve mobilyalar vardı.

60'TAN POZITIF BİLGİSAYARA EL KONULDU

Maskeli polis ekiplerinin operasyon esnasında 60'tan fazla set bilgisayarına, banka kartlarına, tescil taslaklarına el koyduğu açıklandı.

FİLMLERDE OYNAYAN KADINLAR İNTERNETTEN BULUNUYORDU

Filmlerde oynatılan kadınların yaşları 21 ila 28 arasında değişiyor. Şebeke, yeni oyuncular için ise internetteki iş ilanlarını peşine düşüp takip ediyordu. İş arayan ve özgeçmişini yayımlayan kadınlar seçilip, tümü teker teker yüz yüze görüşmeye çağrılıyordu.

YÖNETİCİLİK YA DA DANIŞMANLIK TEKLİF EDİLİYORDU

Tercüman veya internet modeli olmak için görüşmeye gelen kadınlara ise, önce firmada idare ya da danışmanlık teklif ediliyordu.

İNTERNET MODELİ OLMAYA "EVET" DİYENLER CİNSEL İÇERİKLİ FİLMLERDE OYNATILIYORDU

Yöneticilik veya danışmanlık önerisini kabul edenlerden, sonra fazla yüksek maaşla internet modeli olmaları isteniyordu. Bu teklife "evet" diyenler ise, cinsel içerikli filmlerin çekildiği stüdyoya götürülüp işe başlatılıyordu.

GÜNDE 3 VARDİYA ŞEKLİNDE ÇALIŞIYORLARDI

Yabancılara yönelik online filmlerde rol bölge kadınlar, günde üç vardiya biçiminde çalışıyor ve aylık ücret alıyordu. Yabancı dili olmayan kadınlar ise tercümanların yardımıyla internetteki müşterilerle iletişim kuruyordu.

2000 EUROYA DEĞIN MAAŞ

Ukrayna medyası, şebekenin kadınlara aylık 500 ila 2000 euro aralarında ödeme yaptığını yazdı. Lokal medya ayrıca, Nikolayev kentindeki söz konusu stüdyoların Kharkiv kentinden yönetildiğini duyurdu.

AYLIK 1 MİLYON DOLAR GELIR ELDE EDİYORLARDI

Dev operasyona hemen hemen bütün polis birimleri katkı verdi. İnsan kaçakçılığı, kabahat araştırma servisi, lokal polis, siber polis gibi birimler şebekeyi açığa çıkardı.

Şebekenin söz konusu üç stüdyoda çekilen filmlerden aylık takriben 1 milyon dolar (2,5 milyon grivna) gelir elde ettiği belirtiliyor.

Polisler, cinsel içerikli film çekilirken stüdyoyu bastı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER