Gençliğim Yazık dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Gençliğim Eyvah oyuncuları…

Gençliğim Yazık dizisi bu akşam birincil bölümüyle ekranlara geldi.

Gençliğim Yazık dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Gençliğim Eyvah oyuncuları…

Gençliğim Yazık dizisi bu akşam birincil bölümüyle ekranlara geldi. Pandemide normalleşme sürecine girilmesi ve yaz döneminin başlamasıyla yeni diziler de ekranlara geliyor. Tv'nin yeni dizisi Gençliğim Yazık'ın oyuncu kadrosu ise uyarı çekiyor. İşte Gençliğim Yazık dizisi oyuncuları...

Her pazartesi akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak olan Gençliğim Eyvah dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Oyuncu kadrosunda Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu gibi isimlerin yer aldığı Gençliğim Yazık dizisinin tüm oyuncu kadrosunu haberimizden görebilirsiniz. İşte Gençliğim Eyvah dizisi oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler…

GENÇLİĞİM EYVAH OYUNCULARI

Gençliğim Yazık dizisinde, Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler rol alıyor.

GENÇLİĞİM YAZIK KONUSU

Arif ve Zekeriya benzer sokağın iki karşı taraf kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan'ın mahalleye gelişi; Arif'in de Zekeriya'nın da hayatlarını daha alçak üst eder. Çavi elinde yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla mahalleye gelip babasını aramaya başlar. Zekeriya ve Arif yıllar sonradan ortaya çıkan bu çocuk meselesi yüzünden perişan olurlar. İki ezeli muhalif, meslek birliği gerçekleştirmek zorunda kalır. Yaşanan bütün bu olaylar esnasında Zola, mahallenin en güzel kızı Azra'ya aşık olur. Ama Azra, Arif'in oğlu Ahmet'le ailelerinden sıcacık ve fırtınalı bir aşk yaşamaktadır. Rekabet, aşk, sırlar, kaçma kovalamaca, bakalım bu ufak mahalleye sığacak mıdır?

CENGİZ BOZKURT

Kişilik: Arif Asmalı
Adanalı kebap ustası. Hacer Asmalı ile olan evliliğinden Suzan, Ahmet ve Ali isminde üç çocuğu var. Yıllar sonradan Zola isminde bir İtalyan’ın oğlu olduğunu öğreniyor. Zola’nın gelişiyle hayatı tepetaklak olan Arif, türlü fırıldaklar çevirip bu durumu ailesinden gizlemeye çalışıyor. Bütün bunlar olurken ezeli rakibi ve can düşmanı Zekeriya Bozoğlu ile rekabetten vazgeçmiyor. Karısı Hacer’den fazla korkmasına rağmen sürekli ardındaki meslek çeviriyor.

LEVENT ÜLGEN

Kişilik: Zekeriya Bozoğlu
Urfalı kebap ustası. Nuriye Bozoğlu ile olan evliliğinden Veysi, Azra ve Ayşe isminde üç çocuğu var. Yıllar sonradan Çavi isminde bir İtalya’nın oğlu olduğunu öğreniyor. Içten ve namuslu bir adam olan Zekeriya başındaki bu beladan kurtulmak için can düşmanı Arif’le birlikte çalışmak zorunda kalıyor. Çavi’ye bunca yıl babalık yapamadığı için büyük pişmanlık duyuyor. Karısı Nuriye’nin olan biteni duyması Zekeriya’nın kıyameti olacak. Büyük kızı Azra kıymetlisi. Kimselere vermeye kıyamıyor.

GÜNAY KARACAOĞLU

Kişilik: Hacer Asmalı
Arif Sanatçı’nın hanımı. Sahip oldukları dükkan ve konut Hacer’in babası Ali Artist’dan kalma. Hacer bütün bir hanım ağa. Otoriter ve sert bir bayan. Kocası Arif’in her türlü fırıldağını yakalıyor. Ancak yıllar daha sonra ortaya çıkan Zola onun için de büyük şok olacak. Hacer iki aile arasındaki düşmanlığın en sert temsilcisi. Evlatlarına çok düşkün ama bir o kadar da disiplinli bir anne. İçgü Veysi’yi damat olarak kabul etmiş. Ancak Azra’nın hiç şansı yok. Asla gelini olamaz.

ULVİYE KARACA

Kişilik: Nuriye Bozoğlu
Zekeriya Ressam’nın hanımı. Dükkanı da evi de çeviren kişi Nuriye. Dominant karakterli, dediğim dedik bir bayan. Ailesindeki herkes ondan korkuyor. En büyük hayal kırıklığı tek erkek evladı, kıymetlisi Veysi’nin düşmanlarının kızı Suzan’la kaçarak evlenmesi. Çavi’nin ortaya çıkması ile Zekeriya’ya dünyayı dar edecek. Hayattaki en büyük rakibi Hacer Asmalı. Azra ve Ahmet aşkının önündeki en büyük engellerden biri Nuriye.

ELİF DOĞAN

Kişilik: Azra Bozoğlu
Zekeriya Sanatçı’nın kıymetlisi. Dünya bir yana Azra bir yandan. Işine Düşkün ve tuttuğunu koparan genç bir kadın. Olur Ya de tek hatası ezeli düşmanları olan Asmalı ailesinin oğlu Ahmet’e aşık olmak. Ahmet çocukluk aşkı. İlk göz ağrısı. Ahmet’i başka bir kadının yatağında basınca dünyası başına yıkılıyor. Ahmet’i süründürmek için Zola ile yakınlaşınca kıyamet kopacak. Zola ve Ahmet’in gerçekten kardeş oldukları ortaya çıkınca Azra ne yapacağını şaşıracak.

BURAK TOZKOPARAN

Şahsiyet: Zola Asmalı
Doğru, çalışkan ve kabiliyetli bir şef, aşçı. Arif’in yıllar önce Bodrum’da yaşadığı siyah gecenin meyvesi. Arif’in babası olduğunu bilmiyor. Annesi ona senin baban kaptandı, demiş. Kankası Çavi’nin yüzünden başını belaya sokup Türkiye’ye geldiğinde babasının Arif olduğunu öğrenecek. Türkiye, hayatının aşkını bulduğu yer. Azra’ya birincil görüşte aşık oluyor. Kardeşi olduğunu bilmediği Ahmet’le aynı kıza aşık olduğu ortaya çıkınca kıyamet kopacak.

EKİN MERT DAYMAZ

Kişilik: Ahmet Asmalı
Arif Ressam’nın faydasız ve hayalci oğlu. Büyük paranın ardındaki. Elinden gelse değil ailesinin dükkanını tüm mahalleyi satıp gıda. Azra büyük aşkı. Düşman ailelerin çocukları olmaları bu aşkın önündeki tek engel yok. Azra, Ahmet’in kendisini aldattığından emin. Ahmet hayatının geri kalanını kendini Azra’ya affettirmeye adamış durumda. Hiç beklenmedik aniden ortaya çıkan Zola, Ahmet’e dişli bir karşı taraf olacak. Kardeş olduklarını bilmeyen bu iki genç aynı kızın aşkından sürünecek.

İLGİLİ HABERGençliğim Eyvah dizisi nerede çekildi?

ERDEM KAYNARCA

Kişilik: Çavi Bozoğlu
Zekeriya Sanatçı’nın yıllar sonra ortaya meydana çıkan sürpriz yumurtası. Kumar borcu yüzünden İtalya’dan Türkiye’ye kaçıyor. Elinde eski bir resimle babasını arıyor. Çavi’nin Türkiye’ye gelişi tüm kıyametlerin başlangıcı. Dingin, kumarbaz bir serseri. Çocukluk arkadaşı Zola’nın baş belası. Hayatta kalabilmek için mecburen Arif’in dükkanında garsonluk yapıyor. Babası Zekeriya’nın tersine tam bir çakal. Azra’nın Ahmet’i yatakta bastığı Leyla’ya aşık olacak.

BAHAR SÜER

Kişilik: Suzan Asmalı Bozoğlu
Arif Sanatkâr’nın ilk göz ağrısı. Sevdiği adamı kaçırıp ailesine içgüveysi güvey yapan deli aşık. Elinin de dilinin de ayarı değil. Veysi onun için dünyanın en yakışıklı kocası. Çocuk meselesine kafayı büyük takmış durumda. Şifacılar, falcılar, şiddet ve zor macunları, bitkisel otlar ilgi alanı. Kocası Veysi, Suzan’ın kobay faresi gibi. Bütün şifayı Veysi’de deniyor. Doğacak bebeklerinin her iki aile arasındaki buzları eriteceğini düşünüyor.

KEMAL UÇAR

Kişilik: Veysi Bozoğlu
Zekeriya Sanatçı’nın oğlu. Kebap ustası. Can düşmanlarına iç güveysi damat olarak gittiği için ailesi tarafından aforoz edildi. Suzan’a olan aşkı dillere destan. Çocuk yapmaya çalışıyorlar. Zekeriya ve Nuriye’nin kucağına torun verirse küslüğün biteceğini ümit ediyor. Kayınpederi Arif’in en büyük baş belası. Farkında Olan olmadan onun pisliklerini ortaya çıkaran adam. Asla yalan söylemeyen iyi kalpli aşk adamı. Mucit tarafı dillerle destan. Saf ve iyi yürekli namıdiğer içgü Veysi.

ECEM ATALAY

Karakter: Leyla Yıldız
Leyla iç mimar. Babasının inşaat şirketinde çalışıyor. İş uygun çalışanlar işveren kızı olduğunu bilmiyor. İnşaat mühendisi Selim, Ahmet ve Leyla’nın iki taraflı arkadaşı. Ahmet’le, Selim’in bekarlığa veda partisinde karşılaşıyorlar. Kibirli, akıllı ve tuttuğunu koparan bir varlıklı kızı. İlerleyen süreçte İtalyan Çavi’ye aşık olacak. Leyla’nın babası bu aşkın önündeki en büyük engel. Babası Leyla ve Çavi’yi karışıklığa itmek için türlü kötülükler yapsa da aşkları şampiyon gelecek.

BEYTİ ENGİN

Şahsiyet: Muhtar Metin
Muhtar değil mikser. Çıkarı olmadan hiçbir işe el atmaz. Mahallede durum çıkmasına bayılıyor. Magazin muhabiri gibi telefon kamerası sürekli kayıtta. Sosyal medyada mahallesinin reklamını yapmaya kafayı takmış. Ne vakit işleri düşse Zekeriya’yı ve Arif’i soyup soğana çevirmeden bırakmıyor. Zekeriya ve Arif’in maceralarında kilit noktalarda takviye atıp virajı dönmelerini sağlıyor. En büyük sıkıntısı büyük oğlu Afet Necdet, mahallede Çavi ve Zola’nın durumunu haberdar olan tek birey.

İLGİLİ HABERGençliğim Eyvah dizisi oyuncuları kimdir? Gençliğim Yazık konusu ve oyuncuları...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER