Bu PS5 oyunları, PC'ye de gelecek

Görünene tarafından PlayStation 5 için duyurulan oyunların yarısından fazlası, PC oyuncularına da sunulacak.

Bu PS5 oyunları, PC'ye de gelecek

Görünene tarafından PlayStation 5 için duyurulan oyunların yarısından fazlası, PC oyuncularına da sunulacak. Geçtiğimiz gün yapılan tanıtımda duyurulan 26 PS5 oyunununun, arasında Marvel'dan Spider-Man: Miles Morales ve Horizon'ın devam oyunu Horizon Forbidden West de bulunan böylece çoğu, başlangıçta konsola özel olsa da, PC'ye de gelecek.

Bu liste içerisinde Square Enix'in en ilk kez "özel olarak PS5 için tasarlandığını" söylediği Project Athia da bulunuyor. Ama demin bir yayım tarihi duyurulmuş yok ve firma sonradan yaptığı bir yorumlama ile bu macera oyununun PC'ye geleceğini doğrulamıştı.

Hitman serisini sonlandıracak olan Hitman 3, önümüzdeki sene Ocak ayında yayımlandığında PC'ye de sunulacak ve Capcom'un Resident Evil 8: Village oyunu da bu liste içerisinde yer alıyor.

PC için de sunulacak olan PS5 oyunlarının listesi ise şu şekilde:

Bugsnax, Deathloop, Ghostwire: Tokyo, GodFall, Goodbye Volcano High, Hitman III, JETT: The Far Shore, Kena: Bridge of Spirits, Little Devil Inside, Oddworld: Soulstorm, Pragmata, Project Athia, Resident Evil VIII, Solar Ash, Stray.

Kendi düzenledikleri oyun donanımlarını göstermek isteyen kişiler için bunun iyi bir haber olduğu söylenebilse de, bu oyunların tamamı Steam üstünde sunulmayacak.

KitGuru tarafından bildirildiği üzere şimdi Bugsnax, Solar Ash, Godfall, JETT: The Far Shore, Kena: Bridge of Spirits ve Oddworld: Soulstorm Epic Games Store için özel olacak.

Ancak hemen şimdi hangi mağazada sunulacağı belirli olmayan Hitman 3 ve Project Athia dışındaki oyunların Steam üzerinde sunulacakları doğrulanmış durumda.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER