Gibi 5. Sezon Fragmanı Paylaşıldı! Hikaye Devam Ediyor

4 sezonuyla ekranlara gelen Gibi’nin 5. sezon fragmanı paylaşıldı. Gibi 5. Sezonda Yılmaz, İlkkan ve Ersoy'lu hikaye devam ediyor.  

Gibi 5. Sezon Fragmanı Paylaşıldı! Hikaye Devam Ediyor

4 sezonuyla ekranlara gelen Gibi’nin 5. sezon fragmanı paylaşıldı. Gibi 5. Sezonda Yılmaz, İlkkan ve Ersoy’lu hikaye devam ediyor.

Exxen’de yayınlanan orijinal yapımlardan Gibi, yayınlandığı ilk sezonu ile büyük ilgi topladı. Kendine has tarzları, diyalogları ve hikayesiyle dikkat çeken Gibi, bu ilgi sayesinde 4 sezondan beri platformda yayınlanmaya devam ediyor. 4. sezonun sona ermesinin ardından yeni sezon için beklentilerin arttığı Gibi’de 5. sezon onayının ardından çalışmalar büyük oranda tamamlandı.

İşte Gibi 5. Sezon Fragman

Exxen’in belki de en popüler içeriklerinden birisi olan Gibi 5. sezon fragmanı şöyle;

Başrollerinde Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi 5. sezon bölümleriyle kısa süre içerisinde Exxen’de yayınlanmaya başlanacak. Yeni sezonda bazı konuk oyuncuların yer almaya devam edeceği dizide ana kadro aynı şekilde korunuyor. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan üçlüsünün canlandırdığı Yılmaz, İlkkan ve Ersoy karakterlerinin yine garip, yer yer komik ve her zaman sorunlu halleri ekranlara gelecek.

Gibi 5. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Exxen tarafından resmi olarak paylaşılan Gibi 5. sezon fragmanı sonrasında yeni sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak edildi. Ancak tanıtımlarda herhangi bir tarihe yer verilmedi. Önceki sezonların başlangıç tarihlerinde ise belirli bir takvimin takip edilmediği görülüyor. Bu nedenle Gibi 5. sezonun 10 bölümden oluşması ve önümüzdeki ay itibariyle başlaması bekleniyor.

Sezon Bölüm Sayısı Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi
1 12 1 Ocak 2021 26 Mart 2021
2 10 31 Aralık 2021 4 Mart 2022
3 10 21 Ekim 2022 23 Aralık 2022
4 10 31 Mart 2023 2 Haziran 2023
Gibi 5. Sezon Fragmanı Paylaşıldı! Hikaye Devam Ediyor

Yeni sezon hikayesine dair de detaylar bilinmiyor. Ancak Gibi için yapılan genel tanıtım yeni sezonun da bu kapsamda geçeceğini gösteriyor. Exxen tanıtımlarında Gibi için “Yılmaz, İlkkan ve Ersoy… Sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan üç arkadaş. En büyük özellikleri ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermek. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütüyor, işleri saç baş yolduracak seviyeye getiriyorlar. Onlar her gün yaşadığımız talihsizliklerin, tuhaf olayların ve çaresizliklerin cisimleşmiş hali.” deniliyor. Yeni bölümde sürpriz konuk oyuncuların yer alacağı daha önce gündeme gelmişti. Yeni bölümlerin yayınlanmasıyla bu iddiaların gerçek olup olmadığı da ortaya çıkacak.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER