Güler Misin Ağlar Mısın nerede çekildi? Güler Misin Ağlar Mısın konusu ve oyuncuları…

Başrollerinde Zeki ve Metin'in yer aldığı Güler Misin Ağlar Mısın filminde Filmde, iki yakın arkadaşın fazla sevdikleri Rasim Usta ve ailesi için yaptığı fedakârlıklar anlatıyor.

Güler Misin Ağlar Mısın nerede çekildi? Güler Misin Ağlar Mısın konusu ve oyuncuları…

Başrollerinde Zeki ve Metin'in yer aldığı Güler Misin Ağlar Mısın filminde Filmde, iki yakın arkadaşın fazla sevdikleri Rasim Usta ve ailesi için yaptığı fedakârlıklar anlatıyor. Peki Güler Misin Ağlar Mısın filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Cemal Bey'in otelinde otel katibi olarak çalışan Metin ile inşaatta çalışan Zeki ayrılmaz iki dosttur. Aldıkları kötü haberin ile çok sevdikleri Rasim ustayı kurtarmak için amansız mücadele içerisine girerler. Peki Güler Misin Ağlar Mısın nerede çekildi? Güler Misin Ağlar Mısın konusu ve oyuncuları…

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN NEREDE ÇEKİLDİ?

Güler Misin Ağlar Mısın filmi Kuşadası’nda çekildi.

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN FİLMİ KONUSU

Kayserili iş adamı Cemal, Kuşadası’nda bir otel işletmektedir. Otelde resepsiyonist olarak çalışan Metin ile inşaatta çalışan Akıllı ise ayrılmaz iki dosttur. Metin, Rasim ustanın kızı Aysel ile evlenmeyi planlar. Cemal, daha çok para galip gelmek için küçük bir golf tesisi ayarlamak ister ve tesisin başına Metin’i geçirmeyi düşünür. Ama tesisin yapılabilmesi için Rasim ustanın evinin yıkılması gerekmektedir. Koşul karşısında Akıllı ve Metin Cemal’e aleyhinde çıkar ve evsiz kalan Rasim ustaya denizde yüzen bir konut yaparlar. Cemal tesisin kurulması için plan yaparken köyden gelen bir davetli her şeyi değiştirecektir.

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN OYUNCULARI KİMLER?

Güler misin Ağlar mısın filmi kadrosunda yer alan isimler: Zeki Alasya, Metin Akpınar, Fatma Belgen, Kadir Savun, Ali Keyifli, Neriman Köksal, Ali Cağaloğlu, Gönül Genç, Orhan Aydınbaş, Erhan Dilligil, Baykal Büyük Kasaba

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER