Gupse Özay, Melikşah Altuntaş için fake hesap açtığını itiraf etti

Gupse Özay, Bartu Küçükçağlayan ile birlikte Mücbir Sebepler adında program yapan Melikşah Altuntaş için fake bir hesap açtığını itiraf etti ve 'Melikşah uzaklaştırma kararı aldırmış' dedi.

Gupse Özay, Melikşah Altuntaş için fake hesap açtığını itiraf etti

Gupse Özay, Bartu Küçükçağlayan ile birlikte Mücbir Sebepler adında program yapan Melikşah Altuntaş için fake bir hesap açtığını itiraf etti ve 'Melikşah uzaklaştırma kararı aldırmış' dedi.

Meşhur oyuncu Gupse Özay, yaptığı paylaşımla keza bir itirafta bulundu keza herkesi güldürdü. Karantina döneminde Mücbir Sebepler adında yaptıkları canlı yayınlarla dikkat çeken Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş bu sayede fazla geniş kitlelere hitap etti. Bilhassa programa aniden aldıkları ünlü isimler de olunca, izlenme oranları oldukça arttı. İşte o meşhur isimlerden Özay da bu durumdan korktuğu ve aniden yayına gücenmek istemediği için kendisine bir sahte hesap açtığını açıkladı. Melikşah Altuntaş namına fake bir hesap açtığını itiraf eden Özay, Altuntaş hakkında fotoğraflar ve dağıtılmış mesajlar da yayınladığını söyledi.

Sayfayı gizli gizli izlemek için açtığını da yazar Özay uzun uzun yaşadıklarını anlattı. Melikşah’ın kendisi için uzaklaştırma kararı aldırdığını söyleyen meşhur oyuncu, Ezgi Ara Verme’ya da laf atmadan duramadı… İşte o satırlar: “Evet arkadaşlar. Bundan bir ay önce Mücbir'i gizli izlemek için bir fake hesap açmıştım. Çünkü Bartu Küçükçağlayan bir anda insanı canlı yayına alıyordu ve ben her an bu gerginlikle matem̧ayamıyordum. Gel vakit git vakit fake hesap bana renksiz gelmeye başladı ve neden Melikşah Altuntaş’ın hayran sayfası olmayayım oysa diye düşünüp fotoğraflar koydum.
Sonra pat diye ahali beni peşine düşüp takip etmeye ve beğenmeye başladı. Heyecanlanmıştım. Daha çok foto ve daha çok aşk cümleleri yazmak istiyordu canım. Ve yazıyordum da. Dünden önceki canlı yayında Melikşah'a yazdığım hayran cümleleri fazla gösterişli oldu ve Melikşah rahatsız oldu. Fakat sadece ‘Yalvarırım bana öpücük gönder, nerede oturuyorsun geleceğim’ gibi şeyler yazmıştım. Bartu bu fake hesabı blokladı. Çok üzüldüm. Bartu'ya durumu anlattım. Bartu çok güldü. Melikşah'a söylemesini istemedim.

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş

Dünkü canlı yayında daha sakin iltifatlar ediyordum oysa, Bartu, @meliksahingozleri sayfamı yayına aldı. Orada bundan böyle kimliğimi gizleyemezdim ve her şey ortaya çıkmıştı. Melikşah hakkımda uzaklaştırma kararı aldırtmış. Keyfi bilir. Neyse, bu inanılmaz sayfa dünden beri deliler gibi peşine düşüp takip ediliyor ve ne yapıcam bilmiyorum. 7000 kişi falan olmak üzere. Fotoğraf koymam lazım. Fake hesaptan ‘Ezgi Mola çok nahoş’ yazmıştım. Ezgi Ara Verme bunu okumuş fakat yanıt vermemiş. Ne muhattap olucam diye düşünmüş. Kendisi bilir”

İLGİLİ HABERGupse Özay, Demet Akbağ'ın programında itiraf etti
Son güncelleme: 10:07 - 19.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER