Hülya Avşar ve Gonca Vuslateri ortak roman havası oynadı

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir restoranda sahne bölge Hülya Avşar, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Hülya Avşar ve Gonca Vuslateri ortak roman havası oynadı

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir restoranda sahne bölge Hülya Avşar, sevilen şarkılarını seslendirdi. Beraber sahne alacakları Alişan'ın yaptığı kaza sebebiyle gelemediğini bildiren Avşar, kendisini izlemeye gelen Gonca Vuslateri ile ortak roman havası oynadı.

Bir restoranda sahne alan Hülya Avşar, izleyenlere neşelendirici anlar yaşattı. Avşar’ı; Gonca Vuslateri, Cenk Eren, ve kızı Zehra Çilingiroğlu da izledi.

SAHNEDE ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Beraber sahne alacakları Alişan’ın yaptığı kaza nedeniyle gelemediğini gösteren Avşar, yakın arkadaşına geçmiş olsun dileklerini ileterek “Verilmiş sadakaları varmış, sahiden fazla üzüldüm. Allah kimsenin başına böyle fena ve can sıkıcı bir şart vermesin” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

KARŞILIKLI ROMAN HAVASI OYNADILAR

Avşar, kendisinden roman havası oynamasını isteyen hayranına seslenerek, “Ben roman oynamayı bilmiyorum. Aramızda Gonca Vuslateri var o gösterirse oynarız” diyerek hoş oyuncuyu sahneye ziyafet etti. Avşar’ı kırmayarak sahneye meydana çıkan Vuslateri, Avşar ile birlikte karşılık roman havası oynadı.

İLGİLİ HABERHülya Avşar'ın yeni projesi belli oldu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER