İnci Taneleri’nin Merakla Beklenen Yeni Bölümü Bu Akşam Yayında!

Kanal D'nin BKM yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri' adlı dizi, bu akşam saat 20.00'de ekranlara geliyor.

İnci Taneleri’nin Merakla Beklenen Yeni Bölümü Bu Akşam Yayında!

Kanal D’nin BKM yapım imzalı yeni dizisi ‘İnci Taneleri’ adlı dizi, bu akşam saat 20.00’de ekranlara geliyor. Heyecan dolu üçüncü bölümden yayınlanan yeni tanıtım görüntülerinde; bir yandan geçmişin izlerini gizlerken bir yandan da çocuklarının bulunması umuduyla yollarını gözleyen Azem, Dilber’in sır gibi sakladığı sırrını öğrenir.

Kanal D’nin  yeni dizisi ‘İnci Taneleri’, bu akşam ekranlara gelmesi planlanırken, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında oldukça büyük bir kitleyi eline almış duruma geldi şimdiden. İzleyicileri bir haftayı heyecanla bekliyor.

Dizinin başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’nün paylaşıyor. Geri kalan kadrosunda Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer aldığı ‘İnci Taneleri’ dizisi, 8 Şubat akşamı saat 20.00’de Kanal D’de tekrar izleyicisiyle buluşacak.

Dilber’in Büyük Sırrı Ne?

Dizi de Azem, ders verdiği eve karşı adı ile ilgili söylediği yalandan dolayı Dilber’in diline düşer. Yaşamak için, Azem yerine başka biri olmak onunda hoşuna gitmese de bu yalanı sürdürmek zorunda kalmıştır.

 

Azem ile Dilber tarafında da kaos elbette bitmek bilmez. Çıkan kavga sonucunda Azem’in en yakın arkadaşı Kasım yaralanır. Bu sırada Azem, karakolda kendisini umutlandıran bir durum ile karşı karşıya kalmaktadır.

Azem, en sonunda Dilber’in kendisinden sakladığı o büyük sırrı öğreniyor.

 

 


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER